Ref. AB0110

Breitling Chronomat 44 Chronograph

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Breitling Chronomat 44 Chronograph, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Breitling
Ur-kasse 44mm
Reference nr. AB0110
År Ukendt
Stand 8/10

Beskrivelse

Fed kronograf fra Breitling som måler 44mm. Uret kommer med både stål lænke og en ny Hirsch læderrem - OBS lænken passer til ca. 17,5cm håndled (ekstra led kan tilkøbes).  Uret fremstår i pæn stand og kommer med rejseetui og faktura i købers navn. 


Tilbehør

  • Ingen tilbehør

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
  • Kronograf
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ma
Markus

Kan kun anbefales, det var super god service og Swisstime fik skaffet mig Rolex Batman på 2 uger!!! Du kan være helt rolig og sikker at handle med swisstime, det er mit andet købt nu. 😉

Em
Emil

Har netop modtaget mit nye ur fra swiss time. Det har været et utroligt nemt og smertefrit forløb, hvor både Julian og Frederik har været ekstremt behjælpelige. Man føler sig i trygge hænder hele vejen frem til modtagelse af varen!Super oplevelse - swisstime.dk kan varmt anbefales!

Ja
Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!

Mi
Michael

Jeg ville egentlig kun have givet 4 stjerne idet leveringen ikke skete som aftalt, men, i realiteten var det ikke Swisstime´s skyld (selvom det var dem som lovede leveringstiden) og de udviste stor service ved og efter handlen, så, 5 det blev. Et andet faktum - uret ville tage ca 7-9 Mdr hos Klarlund - her tog det 2 uger