Ref. 214270

Rolex Explorer 39mm 214270

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Explorer 39mm 214270, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 39mm
Reference nr. 214270
År 2013
Stand 90%

Beskrivelse

Flot eksemplar af den udgåede Rolex Explorer I i 39mm. Skiven er en mk1 med hvidsgulds 3, 6, og 9 timemarkører. Uret fremstår i rigtig flot stand og kommer med boks og certifikat. 


Tilbehør

  • Boks
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Em
Emil

Har netop modtaget mit nye ur fra swiss time. Det har været et utroligt nemt og smertefrit forløb, hvor både Julian og Frederik har været ekstremt behjælpelige. Man føler sig i trygge hænder hele vejen frem til modtagelse af varen!Super oplevelse - swisstime.dk kan varmt anbefales!

Mi
Michael

Virkelig god service, hurtig reaktion, meget hjælpsom, alt var som det skulle være. Er virkelig glad for mit nye ur! Stor tak til Swisstime for en enestående service! Vi ses igen...

Ha
Hassan

Kan kun være enig med de andre anmeldelser. Har købt en Rolex Submariner Date fra Frederik. Fantastik, professional og troværdig sted at handle. Jeg kan stærke anbefale Swisstime.dk!Bestemt ikke sidste gang jeg handler ur her.

Ma
Martin

Købte mit første luksus ur hos Julian og Frederik, og alt har bare fungeret upåklageligt. Lige fra min første henvendelse flere måneder før, til afhentning på deres kontor i ÅrhusStemningen på kontoret er yderst behagelig, og de har masser af tid til en hyggelig snak over en kop kaffe. Derudover er de meget behjælpelige, og kan svare på alle ens spørgsmål. Dette er noget de aut. forhandlere kunne lære noget af!Jeg kan varmt anbefale Swiss time, og står jeg en dag, og skal erhverve mig endnu et luksus ur, skriver jeg til Julian og Frederik først