Ref. 16750

Rolex GMT-Master 16750

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex GMT-Master 16750, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 16750
År 1980
Stand 8/10

Beskrivelse

Fin Rolex GMT-Master 16750 fra ca. 1980 (serienr. 6179xxx). Uret har tidligere været poleret men fremstår i fin stand og kommer på en nyere 78360/580 Oyster lænke med let stræk. Modellen er en overgangsmodel, så den byder på quick-set dato men stadig med det charmerende plexiglas. Flot mat Mk2 skive med matchende tritium visere. Kommer med Rolex service etui samt RSC kort fra 2022. 


Tilbehør

  • Ingen tilbehør

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • GMT
  • Quick set dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Th
Thux

Købte et Tudor Black Bay gennem Swisstime og alt gik som lovet. Alt lige fra første dialog til uret sad på min hånd, gik som smurt. Servicen er iorden og fik efter 1 måned justeret lidt på lænken, da jeg synes det godt kunne sidde lidt strammere og det ordnede Julian kvit og frit, da det lige passede mig bedst. Kan varmt anbefale Swisstime herfra 😊

Ja
Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!

Ka
Kasper

Jeg kan kun give Frederik og Julian fra Swisstime de varmeste anbefalinger hele vejen igennem. De unge gutter holder et ufatteligt højt serviceniveau og man føler sig velkommen og imødekommet når man henvender sig.Jeg havde mulighed for selv at afhente mit ur i går og hjælpen og tid til spørgsmål og snak bidrog kun yderligere positivt til den i forvejen glimrende service og oplevelse!

Ke
Kenneth

God tid til en snak om den verden man har bevæget sig ind som nybegynder. Mærker hurtigt at det er en passion som de brænder for, med villighed til at hjælpe med at træffe det rigtige valg.Kun stor ros herfra, og er bestemt klar til at handle hos Swisstime en anden gang.5 stjerner uden tvivl.....