FAQ

Hvor holder I til?

Vi har kontor i Århus. Her kan alle lagervare beses og bestillingsvare kan afhentes.


Er jeres ure ægte?

Ja! Alle vores ure kan verificeres hos urmager/forhandler efter eget valg (for egen regning).


Hvordan bestiller jeg et ur?

Du kan enten bestille direkte igennem vores hjemmeside eller på mail.


Kan et ur sendes?

Ja, alle vores ure kan sendes direkte til privatadresse/arbejdsplads. Alle forsendelser er forsikret.


Er i autoriseret forhandler af bestemte mærker?

Nej, vi er en uafhængig urhandel. Vi bestemmer selv, hvilke mærker/modeller vi fører, og vi er ikke underlagt bestemte prissætninger på urene.


Hvor får I jeres ure fra?

Vi opkøber de fleste af vores ure hos autoriserede forhandlere og grossister. Vi køber også brugte ure af private. Alle ure gennemgås og tjekkes inden salg.


Hvordan foregår betaling?

Ved bestillingsvare tages et depositum på 15%. Det resterende beløb betales først ved afhentning/forsendelse af uret. Lagervare betales ved afhentning/forsendelse.


Hvad gør jeg, hvis en fejl skal udbedres på fabriksgarantien?

De fleste producenter tilbyder verdensdækkende garanti, så uret kan indleveres overalt i verden. Når et ur indleveres hos pågældende forhandler, vil der ofte være en fragtomkostning til nærmeste servicecenter. Som kunde hos swisstime.dk kan du altid indlevere dit ur hos os, så står vi for alt, uden du får en regning på fragt eller lignede.


Hvordan kan I sælge nye ure billigere end forhandleren på strøget?

Vi opkøber ure til de bedst mulige priser hos autoriserede forhandlere indenfor EU. Rabatter opnås eksempelvis ved mængdekøb mm. Herudover er vi ikke underlagt bestemte prissætninger og vi har væsentlige lavere avancer.


Information om betaling og forsendelse

Priser

Alle priserne her på siden er inklusiv forholdsmæssig moms. Urene er som udgangspunkt annonceret med brugtmoms. Dog er det stadig muligt ved forespørgsel, at købe udvalgte ure inkl. alm. moms - prisen vil dog variere.

Betaling

Du kan betale via bankoverførsel, eller kontant ved afhentning. Vi udleverer/sender først uret når betaling for uret, samt eventuelle fragt omkostninger er betalt. Du har mulighed for at reservere et ur i op til 30 dage. Ved reservation opkræves et depositum på kr. 1.500. Ophæves reservationen fra kundens side, betales depositummet ikke tilbage. Bliver købet aktuelt modregnes depositummet i urets pris.

Bankoplysninger

Djurslands Bank
Kontonr: 1083008 Registreringsnr: 7321
IBAN: DK9273210001083008
SWIFT: DJURDK22

Forsendelse

Alle vores pakker sendes forsikret med Post Nord eller tilsvarende. Vi afsender uret inden for 1-2 hverdage efter vi har modtaget betaling. Du vil modtage en mail med pakkenummer, som kan følges på fragt firmaets hjemmeside.

Fortrydelsesret

Swisstime.dk giver 14 dages fortrydelsesret ved fjernsalg, som er gældende fra den dag køber modtager sin vare. Fortrydelsesretten kan kun benyttes hvis varen blot er prøvet og ikke brugt. Ligeledes skal varen tilbageleveres i samme stand og mængde som ved modtagelse. Fortrydelsesretten bortfalder hvis varen bruges på en måde, som helt åbenbart forringer dens salgsværdi. Alt tilbehør som følger med varen, eksempelvis boks, certifikater, beviser, værktøj, remme eller lignende skal også returneres, og være i samme stand og mængde som ved modtagelse. Eventuel forsegling på varen må ikke være brudt. Lænke/rem må ikke være tilpasset eller afmonteret, og selve uret må ikke have været åbnet. Eventuelle fragt omkostninger ved returnering betales af køber. I tilfælde af returnering vil beløbet blive tilbagebetalt i løbet af de lovpligtige 30 dage.