Swisstime – hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde?

Swisstime er en virksomhed, som sælger eksklusive luksusure online. Vi råder over ure fra Rolex, Omega, Tudor, Breitling, Hublot og Tag Heuer. Vi sælger kun de allerbedste modeller, hvor vi med sikkerhed kan garantere vores kunder, at kvaliteten er helt i top.

Vi har helt selv udvalgt vores sortiment, som rummer de – i vores optik – mest eksklusive urmærker og modeller, der findes på markedet.

Alle ure i vores sortiment kommer selvfølgelig fra autoriserede forhandlere og grossister, så du kan se frem til at få 100 procent ægte varer mellem hænderne, når du gør dit køb hos Swisstime.

Vi køber også brugte ure af private. Alle ure gennemgås og tjekkes inden salg, så vi er sikre på kun at sende produkter af allerhøjeste standard i omløb.

Går du med drømmen om at føje et luksusur til dit outfit eller til ursamlingen derhjemme, er Swisstimes hjemmeside helt klart et besøg værd.

Få leveret dit drømmeur lige til døren

Alle bestillinger sendes direkte til din privatadresse eller arbejdsplads, så du har dit ur inden for få uger, og du kan komme i gang med at bære det omkring håndleddet.

Du har også mulighed for at besøge vores kontor i Århus, hvis du skal afhente en bestilling, eller hvis du bare gerne vil have syn for sagen, inden du bestiller dit drømmeur.

Du skal slet ikke bekymre dig om, hvorvidt uret risikerer at blive beskadiget under transporten. I så fald er forsendelsen nemlig forsikret. Vi dækker også alle de omkostninger, der måtte være i forbindelse med mangler eller reparation af uret, herunder også eventuel fragt. Du kan altid indlevere dit ur hos os, så sørger vi for en ukompliceret proces.

Såfremt du har udset dig et ur, som ikke fremgår af vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os, så forsøger vi hellere end gerne at skaffe dit drømmeur hjem.

Vi gør en stor dyd ud af at levere den bedst tænkelige service til vores kunder. Du kan altid henvende dig til os med spørgsmål eller lignende. Vi rådgiver dig også gerne om købet af dit ur. Er du i tvivl om det mindste, skal du ikke være bleg for at benytte dig af vores ekspertise.

Få hjælp til finansieringen af dit drømmeur

Vi er fuldt ud bevidste om, at vores ure er en investering af betragtelig størrelsesorden. Derfor tilbyder vi også forskellige finansieringsløsninger, så du har mulighed for at købe dit drømmeur, selv om du ikke er i stand til at betale hele beløbet lige nu og her.

Hos Swisstime tilbyder vi dig at oprette et rentefrit lån eller et basislån afhængig af urets pris. Det er nemt at udfylde ansøgningen, og du får svar med det samme.

Vi er urelskere, og vi ser hellere end gerne, at en masse mennesker bærer vores eksklusive og smukke ure i det daglige. Vi hjælper dig med at finde råderum til luksusuret, så de forestillinger, du har gjort dig omkring yndlingsuret, ikke længere skal forblive et drømmescenarie.