Service og reparation af ure

Swisstime Servicecenter

Swisstime laver service og reparation af de mest gængse urmærker.
Hos os står vi for service og reparation af Rolex, Omega, Breitling, Panerai og mange andre ure!

Hurtig og professionel urservice

Som noget nyt tilbyder vi hos Swisstime nu professionel urmagerservice. Vi samarbejder med nogle af landets bedste urmagere og kan på den baggrund tilbyde både service, reparation og polering af dit ur.

Vi kalder det Swisstime Premium Service og du kan være sikker på, at dit ur er i de sikreste hænder hele vejen fra start til slut. Du kan som minimum altid forvente følgende:

1. Forsikret forsendelse af dit ur fra dig til os.

Vi sender dig en pakkelabel, så det eneste du skal gøre er, at pakke dit ur forsvarligt ind, påføre pakkelabelen og aflevere det hos det nærmeste posthus.

2. Kend prisen på forhånd

Skal du have dit ur serviceret, kan vi i langt de fleste tilfælde oplyse dig om prisen på forhånd.

Skal der foretages yderligere, som udskiftning af dele eller lignende i form af en reparation, kontakter vi dig altid inden vi foretager noget. På den måde kender du altid prisen på forhånd, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser.

3. To års garanti

Du har altid 2 års garanti på de dele der eventuelt måttet være blevet udskiftet under service eller reparation.

Reparation af ur

Kontaktformular

Det eneste du skal gøre er, at udfylde formularen nedenfor med dine oplysninger samt en kort beskrivelse af det problem du oplever med dit ur. Så vil du blive kontaktet af os indenfor 1-2 hverdage.


Kontaktoplysninger

Du er også altid velkommen til at sende os en email eller give os et kald, hvis du har spørgsmål du ønsker besvaret først!

Telefon:
+45 71 96 07 38

Email:
info@swisstime.dk

Sikker forsendelse af ure

Vi hjælper dig med hvordan du mest sikkert sender os dit ur. Det gælder både sikring af oplysninger på pakkelabels, værdiforsikring og bedste tidspunkter for forsendelse. Vi er klar til at rådgive dig hele vejen og er sikre på du får en god oplevelse, hvor du kan have ro i maven under hele processen.

Sikker forsendelse til reparation

Et ur er en utroligt værdifuld genstand for mange. Det er tit et arvestykke som går ned i familien fra søn til søn eller datter til datter. Der findes mange utroligt flotte ure, og det rigtige ur er ikke bare den perfekte accessory, men er også et kæmpe statussymbol. Man kan nemlig dømme meget om en person ud fra hvilket type ur de går med, og hvilket look og udsmykning det har. På den måde kan du nemlig også få lov at vise din personlighed og stil gennem uret. Det er den ultimative ting til dit outfit fordi det ikke blot er flot, men også er meget praktisk. 

Netop fordi uret er så vigtigt for mange, kan det være helt forfærdeligt når det begynder at gå i stykker. Det kan være at dit ur har fået en ridse, eller urværket ikke går særligt præcist længere. Det kan også være remmen begynder at blive løs eller ikke sidder ordentligt længere. Der kan være flere ting der er galt, men du behøver ikke være bekymret. Det meste kan nemlig fikses og få dit ur tilbage til den stand som det var før. Efter en reparation burde du ikke kunne se forskel på, hvordan det så ud før og få det tilbage præcis som det var. 

Urværket i dit ur er meget småt med utroligt mange dele, som sidder perfekt i spænd med hinanden og kører i fast rytme. Det er derfor meget kompliceret, og du må aldrig selv begive dig ud for at begynde reparationsarbejdet selv. Du kan nemlig ende med at gøre mere skade end gavn. I stedet kan du få hjælp til at få dit ur fikset igen af professionelle. Gennem mange år har ureksperter opbygget solid viden og praktisk erfaring indenfor reparation. De har den præcision og omhyggelighed som der skal bruges for at skabe en perfekt reparation af dit ur. 

Du kan få meget effektiv og professionel service på alle urmærker. Især eksklusive urmærker som Rolex, Omega, Hublot, Breitling og Panerai kan være vigtige at få repareret ordentligt, så du er sikker på at de holder den form og styrke som de havde før. Med omhyggelighed og professionalisme kan du være sikker på at få ordentlig behandling på dine ure. 

Når uret bliver afleveret vil det først bliver undersøgt og inspiceret meget nøje for at finde frem til, hvad problemet er, og hvad der kan gøres for at det kan fikses. Det betyder også, at selv hvis du ikke ved hvad der er galt med det, kan du stadig få dit ur sendt til reparation, fordi eksperten vil kunne bedømme hvad der er galt og hjælpe dig med at gøre det godt igen. Derefter vil du blive kontaktet i forhold til timearbejde og prisen på arbejdet. Det kan nemlig ikke være til at vide hvor meget der skal gøres og dermed hvor dyrt det bliver før det er blevet undersøgt. Mange steder er undersøgelsen dog gratis, så du kan få tjekket om du ønsker at få det repareret før du beslutter dig. 

Alt efter hvad du ønsker at få lavet kan det tage et par dage eller et par uger, så du kan være sikker på, at alt går efter planen. Når dit ur har været til undersøgelse vil du nok også få et bud på, hvor lang tid der vil gå, før det er fikset. Men du kan være sikker på, at det går hurtigere end du ville forvente. 

Det er ikke bare vigtigt at uret bliver behandlet ordentligt mens det ankommer til reparation og under undersøgelsen. For lige gyldigt hvor godt det bliver repareret og behandlet, så hvis det ikke bliver sendt ordentligt tilbage, kan det hele gå galt igen. Derfor loves det at du kan være sikker på, du får ordentlig forsendelse, så du kan være sikker på, at dit ur ikke går i stykker på vejen hen til dig. Lige gyldigt hvor du er henne, kan uret stadig blive sendt med posten. Der sørges for, at det bliver pakket ordentligt ind på en sådan måde at både mekanik og udseende bliver bevaret, og du ikke skal bekymre dig om noget i forhold til det. Pakker kan nogle gange blive væltet rundt i postsystemet, men det er ikke et problem hvis de er ordentligt pakket ind og polstret. Og når du har et meget værdifuldt ur fra et eksklusivt mærke er det også kritisk at det alle skridt af vejen bliver passet ordentligt på.

Så er det lige gyldigt om der er kommet et rids i overfladen af det nye Rolex ur, eller at mekanikken langsomt tikker bagud i dit gamle arvestykke, for det kan nemlig alt sammen fikses. Og du kan være sikker på, at reparationen vil foregå professionelt og effektivt så du kan få netop det resultat som du ønsker, og uret bliver så godt som nyt.