Ref. W20121U2

Cartier Santos 100

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Cartier Santos 100, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Uret er reserveret

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Cartier
Ur-kasse 38mm x 51mm
Reference nr. W20121U2
År Ukendt
Stand 9/10

Beskrivelse

Cartier Santos 100 udført i stål med gummi lynette. Uret måler 38mm x 51mm og fremstår i flot stand med kun lette brugsspor.Kommer med boks men ikke certifikat.


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer

Funktioner
  • Automatisk optræk
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ja
Jakob

Købte et Panerai af Julian fra Swisstime. De var under hele forløbet meget professionelle, svarede på mails og var endda så flinke at levere uret i Århus på en lokation efter mit eget valg. Ville ikke tøve med at anbefale Swisstime til andre ur-interesserede i fremtiden!

An
Andreas

Jeg har 2 gange nu bestilt ure gennem Swisstime.dk og de er fremragende til både at give en lækker pris, kommunikere gennem hele købsperioden og bare generelt yde en ekstrem god service! Kan varmt anbefales til alle 😊

Ma
Martin

Super service fra start til slut - anbefalelsesværdig!

He
Henrik

Swisstime.dk har det helt rigtige forhold mellem service/kvalitet og pris!Mit Omega Aqua Terra blev således efter nogle indledende sms´er og telefonsamtaler med Julian skaffet hjem i løbet af få dage - og det til en pris som ligger godt 20 % under vejledende udsalgspris.Uret blev udleveret og tilpasset på kontoret i Aarhus (Egå).Swisstime.dk får min entydige anbefaling./Henrik