Ref. PAM00778

PANERAI LUMINOR LOGO 44MM

Vores pris Vejledende

37.900,00 kr.

Bestilling af ur

Hvis du vil bestille et PANERAI LUMINOR LOGO 44MM bedes du tages kontakt til os for, at få et konkret tilbud. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kontakt os her

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Panerai
Ur-kasse 44mm
Reference nr. PAM00778
År 2020

Beskrivelse

Leveringstid 1-3 uger


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Manuelt optræk
  • Vandtæt (10 ATM)
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ma
Martin

Super service fra start til slut - anbefalelsesværdig!

Th
Thux

Købte et Tudor Black Bay gennem Swisstime og alt gik som lovet. Alt lige fra første dialog til uret sad på min hånd, gik som smurt. Servicen er iorden og fik efter 1 måned justeret lidt på lænken, da jeg synes det godt kunne sidde lidt strammere og det ordnede Julian kvit og frit, da det lige passede mig bedst. Kan varmt anbefale Swisstime herfra 😊

Ka
Kasper

Jeg kan kun give Frederik og Julian fra Swisstime de varmeste anbefalinger hele vejen igennem. De unge gutter holder et ufatteligt højt serviceniveau og man føler sig velkommen og imødekommet når man henvender sig.Jeg havde mulighed for selv at afhente mit ur i går og hjælpen og tid til spørgsmål og snak bidrog kun yderligere positivt til den i forvejen glimrende service og oplevelse!

Ja
Janus

God kommunikation - hurtigt besvarelse - meget hjælpsom - hurtig afvikling.Alt i alt super service.