Breitling Colt ure

Colt

Breitling er historisk set en af de klassiske schweiziske urbrands, der har tradition og historie helt ind under huden. Netop dette kommer også til udtryk i deres exceptionelt smukke Colt ur, der siden 2014 har været en af de smukkeste varianter fra det ikoniske mærke. Det moderne Colt ur har beholdt original design og udforming, men har fået mange flere funktioner, som Bretiling har været kendt for. Colt-kollektionen fik en opdatering i 2014, men selvom der er tale om en opdatering af et allerede eksisterende ur, er det bestemt ikke gammel vin på nye flasker. Colt-uret er et tidløst fænomen og en af Breitlings allerflotteste ure nogensinde. 

Historien er bibevaret i Breitlings nye Colt-kollektion

Breitling har en lang og traditionsrig historie med mange forskellige facetter. Colt har altid været betragtet som et militær ur sammen med Chronomat- og Navitimer-serierne. Det skyldes ikke mindst, at man altid kunne regne med dets pålidelighed og mulighed for at aflæse tiden på uret. Den nye kollektion holder sig til historien omkring uret, men har alligevel en masse fantastiske funktioner. For eksempel har de nye modeller fået en opdateret urskive og kommer nu i en mere tidssvarende udformning.

Pratisk og præcist

Opbygning af selve uret er også en videnskab i sig selv. Breitling gør sig altid umage, når de designer et ur, og her er selve urkonstruktionen et vitalt element. Markeringerne er graveret præcist ind i falsen på uret, der elegant kurver ned til selve urskiven. Derudover er uret vandtæt ned til 200 meter, så man kan altså sagtens tage en svømmetur eller et lang bad med uret på håndleddet. Det er derfor et super praktisk og præcist ur, som Breitling præsenterer i Colt-serien - et ur som mange urentusiaster er meget begejstret for. 

Køb Breitling Colt hos Swisstime

Er man derfor interesseret i at købe det meget elegante ur fra Breitling, så kan man gøre det hos os på Swisstime. Vi forhandler i alt seks forskellige modeller af Colt-serien, og derfor burde der være noget for en hver smag. Priserne på urene er individuel og afhænger af, hvilken model fra Colt-serien man godt kunne tænke sig. Breitling Colt 44 er en af de mest klassiske, mens Chronograph-modellerne også er ganske populære. Hvis det ikke er blandt Colt-kollektionen, man skal finde sit nye ur, er der mange andre modeller fra Breitling som kigge på her Swisstime. Vi forhandler en bred palette af forskellige ekslusive schweiziske urmærker.