Hublot Classic Fusion ure

Hublot Classic Fusion Automatic

542.CM.1770.RX

64.310,00 kr.

58.900,00 kr.

Hublot Classic Fusion Automatic

542.NX.7071.LR

55.610,00 kr.

49.900,00 kr.

Classic Fusion

Classic fusion er en af Hublots mest elegante og luksuriøse modeller. Det klassiske design har givet uret sit navn, samtidig med at ‘fusion’ refererer tilbage til det Hublot i første omgang blev kendt for: Deres innovative fusions-ure, der kombinerer en gummirem med en klassisk urkasse i guld, sølv eller metal. 

Innovation og eksklusivitet

Hublot’s har siden de lancerede deres allerførste ur i 1980 være kendt for at være et både innovativt og luksuriøst brand. Da de lanceret deres fusion ur, der som nævnt kombinerede gummiremmen med en urkasse i metal, var det fuldstændig uhørt - særligt for et luksusbrand. Men modellen blev hurtigt populær, og mange blev betaget af, at Hublot formåede at lave ure, der både var sporty, komfortable og utrolig luksuriøse på én gang. Det er netop denne kombination, som gør Classic fusion til en så eftertragtet model.

Et smagfuldt og eksklusivt design

Classic fusion blev lanceret i 2010 og blev blandt andet skabt for at lave en model, der var mindre iøjnefaldende end Hublots populære Big Bang ur. Classic fusion er således til dig, der gerne vil have en mere diskret og elegant model, der stadig er sporty og maskulin i sit design. Det er muligt at vælge, hvilken type rem du gerne vil have med dit Classic fusion ur, hvilket kan give modellen et varierende look. Den klassiske gummirem er fantastisk komfortabel og giver samtidig uret et sporty udtryk. Foretrækker du det i en læder- eller metalversion, bliver modellen straks mere klassisk og elegant i sit udtryk. Har vi ikke den rem, du ønsker på vores hjemmeside, er det muligt at kontankte os, og vi vil forsøge at bestille det hjem.

Hublot står bag nogle af verdens mest luksuriøse ure

Hublot står bag nogle af verdens mest eksklusive og innovative ure. De har siden deres første lancering af de innovative fusions-ure, blevet ved med at nytænke, hvordan ure kan designes og udvikles teknologisk. Det har i dag gjort dem til en af de allermest populære og eftertragtede ur-brands i verden. De har udover deres populære Classic fusion og Big bang ure også en lang række andre modeller, som på én gang er utrolig funktionelle og luksuriøse. Er du for eksempel interesseret i ure fra de eksklusive MP eller Novelties kollektioner, er du altid velkommen til at skrive til os, og vi vil forsøge at bestille dem hjem.