Hublot ure

Det schweiziske brand, Hublot, blev etableret i 1980 af italienske, Carlo Crocco. Hublots første ur kollektion var ret spektakulær, da urene som de første i verden havde en rem lavet af naturgummi. Siden har innovation ift. materialer og høj kvalitet været nøgleordene for Hublots produktion. I 2008 blev Hublot opkøbt af LVMH gruppen, som det verdenskendte luksusbrand, Louis Vuitton, er en del af. Hublot fortsatte dog som selvstændigt brand og er stadig populært og højt respekteret. Hublot har igennem årene indgået mange prominente samarbejder inden for sportsverdenen. Blandt andet med Ferrari, fodboldikonet Pelé og supersprinteren Usain Bolt.

Nedenfor ses et uddrag af de Hublot modeller vi kan tilbyde. Såfremt du ønsker en model, som ikke er repræsenteret nedenfor, kan du blot sende en mail til info@swisstime.dk med model samt de ønskede kriterier, så skal vi bestræbe os på at skaffe det hurtigst muligt.

Hublot Big Bang Evolution

301.PB.131.RX

236.900,00 kr.

215.900,00 kr.

Hublot Big Bang Evolution

301.SX.1170.SX

105.010,00 kr.

89.900,00 kr.

Hublot Big Bang Evolution

301.QX.1724.RX

150.510,00 kr.

137.900,00 kr.

Hublot Big Bang Unico Titanium/Ceramic

411.NM.1170.RX

154.800,00 kr.

139.900,00 kr.

Hublot Classic Fusion Automatic

542.CM.1770.RX

64.310,00 kr.

58.900,00 kr.

Hublot Classic Fusion Automatic

542.NX.7071.LR

55.610,00 kr.

49.900,00 kr.

Hublot

Det schweiziske urmærke, Hublot, står bag de populære kollektioner Big Bang og Classic Fusion, som er kendetegnet ved et innovativt og stilrent design. Med et ur fra Hublot er du garanteret et luksusur i høj kvalitet, som du kan have glæde af i mange år i fremtiden. Med dette eksklusive ur er du aldrig i tvivl om, hvad klokken er, og du kan samtidig bære det til både hverdag og fest. Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så kontakt os hos Swisstime og så vil vi hjælpe dig med at finde dit næste ur fra Hublot.

Schweiziske kvalitetsure i særklasse

Hublot blev etableret i 1980 af Carlo Crocco og vakte hurtigt opsigt i urindustrien med deres remme lavet af naturgummi. De er sidenhen blevet kendt for deres innovative valg i forhold til materialer og deres høje kvalitet, som også spejler sig i mærkets slogan “Fusionens kunst”.

Ved det første design blev Crocco inspireret af koøjet på en yacht, hvilket kom til udtryk gennem adskillige nitter på urkassens krans. Alle Hublot ure har præcis seks signaturskruer, som repræsenterer Hublot mærket med et “H”.

LVMH-gruppens opkøb af Hublot

I 2008 blev Hublot opkøbt af LVMH-gruppen, som blandt andet også ejer det eksklusive og velrenommerede mærke Louis Vuitton, men Hublot fortsatte som et selvstændigt brand, der gennem årene har samarbejdet med prominente personligheder, såsom fodboldikonet Pelé, den verdenskendte rapper Jay-Z og den jamaicanske sprinter Usain Bolt. Den dag i dag er Hublot stadig et yderst populært og højt respekteret mærke inden for urbranchen, og et sikkert valg, når du skal købe nyt ur. 

Et stilrent ur til enhver smag

Ure fra Hublot er kendetegnet ved deres ekstraordinære materialevalg. Hublot lever for og tror på, at fantastiske materialer forbedrer den overordnede kvalitet. Dette ses blandt andet ved skabelsen af deres “Magic Gold”, som er en 18-karat guldlegering, der ifølge brandet selv kun kan ridses af diamanter. Hublots ure er ikke det klassiske valg, da deres designs er dristige og ukonventionelle. De har en særlig evne til at sammensætte materialer, som der ikke er set tidligere i urindustrien. Urremmene fås både i læder, titanium, tekstil og naturgummi, hvilket skiller Hublot ud fra konkurrenterne. Urkassen fås i et væld af designs med både skeleteret eller farvet urskive. Udvalgte designs har fået ekstra finesser og smukke detaljer gennem deres integration af kronograf, data og lysende tal og visere.

Big Bang og Classic Fusion

Big Bang er Hublots mest populære kollektion, som repræsenterer ure med en smuk balance mellem klassisk eksklusivitet og iøjnefaldende sportslighed. Big Bang kollektionen er Hublots grundsten, og rummer nogle af de mest ekstravagante ure på markedet. Modellen Ferrari Ceramic Carbon er lavet i samarbejde med Ferrari Racing, hvilket ses i det sportslige design inspireret af motorsporten. Classic Fusion kollektionen rummer ure med et mere diskret design. Her får du et ur med et klassisk og rent design uden at gå på kompromis med Hublots karakteristiske elementer og fantastiske materialesammensætninger. 

Køb Hublot ure til mænd og kvinder hos Swisstime

Hos Swisstime kan du erhverve dig et af de eksklusive ure fra Hublot, og få et ur hvor design, materialer og funktion går op i en højere enhed. Vi har altid et stort sortiment af Hublot ure, særligt fra deres mest populære kollektioner Big Bang og Classic Fusion. Såfremt du søger en bestemt model, som ikke er repræsenteret på vores hjemmeside, kan du blot kontakte os med den søgte model og dine kriterier. Så vil vi bestræbe os på at skaffe Hublot uret hjem til dig hurtigst muligt.