Longines ure

Longines

Det at anskaffe sig et ur er en vigtig del af at fuldende ens stil. Der er mange faktorer der spiller ind når du som kunde skal vælge det perfekte ur. Dog er det for de fleste nærmest altafgørende at du anskaffer dig et ur der passer til din personlighed. Og hvor man kan se at det passer til dig.

Det skal gerne blive en del af dig at bære dit ur, og derfor skal du også være stolt af at vise det frem på dit håndled. Det er naturligt at man går efter nogle af de ur firmaer der har været lang tid i branchen. Og det kan du med god grund gøre. I stort set alle tilfælde ses det tydeligt at de firmaer med længst erfaring er de ur mærker som har de fleste fordele og det er derfor også dem folk bliver ved med at købe fra.

Longines - En Tidsprøvet Producent

Et af disse ur mærker er Longines. Longines har eksisteret siden 1832 og det kan ses på deres kvalitet af ure. Longines er mest kendt for den meget elegante og lidt minimalistiske stil. Det er ikke ure der er så voldsomme og gå rundt med og derfor passer de også godt ind til en hver situation, og naturligvis også til et hvert outfit. De har et meget kendt logo i form af et vinget timeglas som bruges ofte.

De har skabt sig et brand der er kendt over hele verden og laver ure i verdensklasse. For at man kan have en virksomhed kørende i så lang tid handler det i høj grad om at fremstille kvalitetsvarer som kunderne er særdeles tilfredse med. Ellers ville de holde op med at købe hos dem og få stillet deres ur behov andre steder. Derfor kan man vide sig helt sikker på at man får ting der er helt igennem i orden ved at købe et Longines ur, der har en erfaring, man bare drømmer om at komme til at opnå.

Elegance - Tidsløs Klasse

Ved at købe et Longines ur træder du ind i en verden der på forsigtig vis blander både elegance og traditioner. Hver enkel af deres ur kollektioner har en specifik stil der adskiller dem fra hinanden, og giver hver enkel et unikt udtryk. Samtidig med det bliver det gjort opmærksom på at hver ur kollektion bliver ved med at have den elegance som mærket i sig selv er kendt for.

  • Harmoniske linjer
  • Tidsløse ure
  • Egnet til elegante sammenkomster

Classic - Ren og Enkel

Classic er den ur kollektion som Longines er mest kendt for. Det er rent og enkelt og fås i et vælg af modeller. Dog har de alle det til fælles at de bliver defineret for deres stil, som alle kan lægge sig op til de nyeste mode trends. Derved er der tale om et ur der kan bruges under mange forskellige forhold. Og det er sågar også muligt at bruge det som et hverdagsur når man skal på arbejde. Det er mere robust bygget end Elegance og har været med til at lægge grundprincipperne for Longines.

Watchmaking Tradition - Traditionsbunden

Hvis man er mere traditionsbunden skal man begive sig i retningen af ur kollektionen Watchmaking Tradition. Det er i princippet her vi finder den kollektion som har etableret det vingede timeglas fra mærkets logo, til et helt konkret symbol på schweizisk urmageri. Urene her har en anden charme og karakter der passer til en hyggelig stemning. De er ikke så kliniske og ofte hører en mørk læderrem til i stedet for de mere sterile metal remme.

Sport - Innovation og Sofistikering

Longines' Sport kollektion er til dig der gerne vil have et ur der kombinerer innovation med sofistikering. Her er der tale om et mere praktisk ur der viser hvor vigtigt det (for nogle) er med et ur der kan du i diverse andre sammenhænge end blot at være en del af dit tøj sæt.

Heritage - Tidsløs Elegance og Præcision

Som sidste led i kæden har vi ur kollektionen Heritage. Denne kollektion har Longines skabt for at lave en ny fortolkning på den originale ide. Nemlig at mærket skal bygges op omkring elegance, samt skabe værker der er tidsløse. Dette kommer nu til udtryk via denne kollektion som ligeledes kombinere disse mærkesager og grundprincipper bag firmaet Longines samtidig med at vi ser den høje kvalitet og præcision som moderne Schweizisk urmageri bygger på. Disse nye ure er et kerneeksempel på hvordan Longines har udviklet sig som ur mærke samtidig med at de holder fast i de originale tanker, der har ført firmaet til hvor det er i dag.

Så her har du altså en klar og overkommelig liste over hvorfor der findes utallige gode grunde til at anskaffe dig et Longines ur. Der findes ikke den personlighed der ikke kan finde et ur hos dette mærke.