Omega Planet Ocean ure

Omega Seamaster Planet Ocean 600m

215.30.44.21.03.001

47.300,00 kr.

40.900,00 kr.

Planet Ocean

Omega er et schweizisk urmærke, der er velkendt for deres præg af luksuriøsitet og elegance. Omega har desuden en særlig tilknytning til det maritime område med deres mange design af dykkerure af høj kvalitet. Denne tilknytning var at finde i deres serie ved navn Seamaster, som bestod af højkvalitets ure med specifikationer, som var særligt tilpasset til en færden under vandoverfladen. Her kommer modellen Planet Ocean ind i billedet som et pragteksemplar på netop denne tilknytning. 

Specifikationerne bag Planet Ocean 

Modellen er produceret i flere forskellige varianter, og vi tilbyder her hos Swisstime varianten, der måler 43,5 mm. Uret har den iøjnefaldende blå keramiske skive samt lünette, altså urkrans, og designet understøtter dermed tilknytningen til havet med sin dybe blå farve. Rent teknisk findes der i uret automatisk optræk, visning af dato samt en gangreserve på 60 timer. Derudover optræder en række specifikationer særligt tilpasset til dykning, nemlig selvlysende indeks og visere. Befinder du dig dybt nede i havets mørke, er du altså ikke forhindret i at holde et blik på tiden. Planet Ocean er nemlig også vandtæt til helt ned til imponerende 600 meter, hvormed lys i uret kan blive en nødvendighed. En af de unikke specifikationer ved Planet Ocean-uret er dens helium ventil. Dette er en af de funktioner, der gør netop dette ur til et ægte dykkerur. Når uret udsættes for tryk ved et dyk, vil helium ventilen frigøre helium og andre gasser, som holdes fast inde i uret. På den måde udlignes trykket, og uret beskyttes mod eventuelle skader ved dykket. Ikke nok med at Planet Ocean med sit design og udtryk ligner et ur, der hører hjemme i havet, så er det også designet til at kunne overleve en sådan tur i dybet. 

Har du brug for hjælp?  

Udover det stilrige Planet Ocean-ur så tilbyder vi her hos Swisstime også et bredt udvalg af ure fra andre mærker. Vi er klare over, at det kan være overvældende at finde vej i de mange varianter, specifikationer og mærker, og vi vil derfor hellere end gerne hjælpe dig i processen. Vi står klar til at svare på alle de spørgsmål, der dukker op undervejs og kan nemt kontaktes via mail, telefon eller kontaktformularen her på siden. Desuden ønsker vi, at alle skal have mulighed for det ur, de drømmer om, og vi tilbyder derfor også finansieringsløsninger tilpasset til dig og dit køb. Kig endelig også forbi vores kontor i Aarhus, hvor du kan finde yderligere inspiration i vores udvalg.