Rolex Daytona ure

ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA

116508

Pris på forespørgsel

ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA

116503

210.000,00 kr.

Rolex Cosmograph Daytona

116506

Pris på forespørgsel

Daytona

Rolex Cosmograph Daytona. Dette ur refererer til Daytona, Florida, som har en enorm historie inden for motorsport. Det er altså et ur lavet til racerkøreren. Et ur som kan måle tid og gennemsnitshastighed med et tachymeter. Det kom først på markedet i 1963, og er siden da udkommet i flere generationer. Det blev blandt andet gjort populært af den store amerikanske skuespiller og racerkører Paul Newman. Det betød, at hans ur blev solgt for 17,8 millioner dollars på auktion i 2017. Derfor er Rolex Daytona klart en klasse for sig, og perfekt til dig der elsker fart, spænding og motorsport samtidig med, at det skal være elegant og eksklusivt. 

De forskellige specifikationer bag Rolex Daytona

Rent teknisk består dette ur først og fremmest af dette  Oystermateriale, hvilket betyder, at den kan holde til vand ned til en dybde på 100 meter. Det har et COSC-certificeret Kronometer, et Tachymeter, en frekvens på 28.800 VPH, 44 juveler, og en gangreserve på omkring 72 timer. Det har stopursfunktion, ridsefrit safirglas, og meget mere. Samtidig er alt lavet eksklusivt i Schweiz af schweiziske komponenter, som alle andre ure fra Rolex også er. Alt i alt er udgangspunktet at lave endnu et ur “the Rolex way”. Det betyder at lave et urværk med et enormt fokus på de høje Rolex-standarder til produktionen og den gamle, schweiziske tradition for kunsthåndværk og urmageri, samtidig med at det kan bruges i en ekstremsport som motorsporten.

Her hos Swisstime har vi fokus på eksklusive ure. Det betyder, at vi blandt andet har ure fra Breitling, Omega og Rolex. Derfor er uret Rolex Daytona  blot ét af de mange ure fra Rolex som er en del af sortimentet. Priserne på uret varierer afhængig af den stil, som du ønsker, og de materialer, som du ønsker. Det kommer også an på, hvilken årgang, du er til. Hos Swisstime sælges både nye og brugte ure i forskellige prisklasser som kun kommer fra andre autoriserede forhandlere. Vi tilbyder også finansiering af dit ur, hvis drømmen er et Rolex i den høje ende af prisskalaen.  Vi er altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og guide dig frem til det rette ur til dig. Vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular her på siden, på mail eller på telefonen. Du er altid velkommen til at komme forbi vores kontor i Aarhus, hvor du kan se det ur, som du drømmer om. Her kan du også afhente dit nye eksklusive Rolex.