Rolex Explorer ure

Rolex Explorer 39mm

214270

Pris på forespørgsel

Rolex Explorer II

216570

Pris på forespørgsel

Explorer

Rolex Oyster Perpetual Explorer. Har du nogensinde overvejet at bestige Mount Everest? Det har de hos den ikoniske schweiziske urmager Rolex. Faktisk helt tilbage i 1953. Her blev dette Rolex Explorer udviklet til den britiske expedition op langs Mount Everest i 1953, hvor  Sir Edmund Hillary og Tenzing Norgay skrev historie og blev de første til at bestige dette enorme bjerg.

Det er klart, at dette ur er lavet til at kunne klare lidt af hvert under de hårdeste omstændigheder, fra bjerge, poler, grotter og meget mere. Alt sammen mens den beholder den klassiske elegance, som Rolex er så kendt for. I 1971 kom Rolex Explorer II på banen, en anden generation af uret. Dette ur kom med et 24-timers ur oveni den almindelige 12-timers viser.

Det kan også nemmere ses i mørke, og kan klare den ekstreme kulde, den kan komme ud for.  Så er du klar til at tage på ekstreme opdagelser, og måske endda bestige bjerge? Samtidig med at du har et ikonisk Rolex om håndleddet? Så skal du klart overveje at investere i et Rolex Explorer. 

De forskellige specifikationer bag et Rolex Explorer 

Hvis vi kigger på det rent tekniske, har et Rolex Explorer-ur en et COSC-certificeret kronometer, og det har en gangreserve på omkring to døgn, altså 48 timer. Det har også 31 juveler, en VPH-frekvens på 28.800 og det klassiske ridsefrie safirglas, som vi kender fra Rolex.

Det er desuden vandafvisende ned til en dybde på 100 meter og meget mere. Som med alle andre ure fra Rolex, er dette lavet og samlet eksklusivt i Schweiz af schweiziske komponenter. Hos Rolex handler det nemlig om at lave et ur “the Rolex way”. Det er fokus på den gamle, schweiziske tradition for kunsthåndværk og urmageri samt de høje standarder hos Rolex.

Rolex Explorer Specifikationer

  • COSC-certificeret kronometer
  • Gangreserve: 48 timer
  • 31 juveler
  • VPH-frekvens: 28.800
  • Ridsefri safirglas
  • Vandafvisende ned til 100 meter

Skal vi finde et Explorer til dig?

Her hos Swisstime har vi ure fra Breitling, Omega, Rolex og mere. Derfor er uret Rolex Explorer blot ét af de mange ure, vi har fra Rolex. På Explorer varierer priserne, afhængigt af hvilken årgang, du er til, og hvilket materiale, du vil have for eksempel på rem. For at hjælpe dig på vej til dit næste Rolex tilbyder vi finansiering af dit ur.

Sidder du i stedet bare inde med nogle spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular her på siden, på mail eller på telefonen. Du er altid velkommen til at komme forbi vores kontor i Aarhus, hvor du kan se det dette Rolex Explorer, og selv blive en ny bjergbestiger med stil.