Rolex GMT Master ure

GMT Master

Rolex Oyster Perpetual Date GMT Master. Dette ikoniske ur kom først til verden i 1954, hvor Rolex designede det specielt til og i samarbejde med Pan American Airways, også bedre kendt som Pan Am. Her blev det lavet til deres navigatører og ikke mindst piloter til flyveture over en længere distance. Selve forkortelsen GMT står for Greenwich Mean Time, som i Danmark også er kendt som UTC - koordineret universaltid. En tid baseret på soltiden i Greenwich i London, derfor navnet.  Uret blev lavet, så det kunne vise forskellige tider på samme tid, og på den måde hjælpe piloterne. Derfor blev det også brugt af NASA og det amerikanske Air Force.  I 1980’erne fik dette ur en update, og er blevet til det GMT Master II, som de fleste kender i dag. Et ur for en rigtig verdensmand som nyder at rejse verden rundt med et æstetisk og funktionelt ur. 

De forskellige specifikationer bag Rolex GMT Master II

Rent teknisk har denne type Rolex-ur en gangreserve på cirka 70 timer, beskyttelse mod vand ned til 100 meter/ 330 fod, ridsefast safirglas, automatisk selvoptrækning, og urværk med en VPN på 28800. Alle ure fra Rolex, inklusiv denne eksklusive GMT Master, er produceret i Schweiz, og schweiziske komponenter. Hos Rolex bliver det kaldt “the Rolex way”, på grund af deres bestemte standarder til produktion.

Her hos Swisstime har vi blandt andet ure fra Breitling, Omega og altså også Rolex. Uret Rolex GMT Master er blot ét af de mange eksklusive som er en del af vores sortiment. Priserne på typen af ur varierer afhængig af den stil, som du ønsker, og de materialer og årgang, som du ønsker. Dette ur kommer nemlig i et væld af udtryk, alt fra Rose Gold til den klassiske stål. Der findes også en version ved navn ‘Pepsi’ og en ved navn ‘Batman’. Vi sælger både nye og brugte Rolex i forskellige prisklasser som kun kommer fra autoriserede forhandlere. Vi tilbyder også finansiering af dit ur, hvis din store drøm er at rejse rundt med et Rolex GMT Master om håndleddet. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor er vi også altid klar til at hjælpe dig med diverse spørgsmål, eller til at guide dig frem til det rette ur til dig, GMT Master eller ej. Derfor kan vi nemt kontaktes gennem vores kontaktformular her på siden, vores mail eller over et opkald på telefonen. Du er også velkommen til at komme forbi vores kontor i Aarhus, hvor du kan se vores sortiment. Her kan du også hente dit længeventede Rolex Master GMT Master og påbegynde din rejse ud i verden.