Rolex Sea-Dweller ure

Rolex Deepsea D-blue 126660

126660

88.000,00 kr.

150.000,00 kr.

ROLEX SEA-DWELLER 126600

126600

135.900,00 kr.

Rolex Sea-Dweller Deepsea

126660

92.100,00 kr.

129.000,00 kr.

Sea-Dweller

Oyster Perpetual Sea-Dweller. Endnu et klassisk og tidsløst ur fra schweiziske Rolex. Dette ur er specielt, fordi det blev designet i samarbejde med professionelle dykkere. Dykkere på det dybe hav, som bruger lang tid under vandet. Dette samarbejde blev til et ur som kunne komme med på dette eventyr under vand. Som er ultraresistent overfor vand, og derfor er blevet til ‘The watch of the deep’. Det kom først på markedet i 1967, hvor det kunne klare sig i en havdybde på 610 meter. I dag er det 1.220 meter ned, du kan dykke med dit Rolex Sea-Dweller om håndleddet. Endda findes der også uret Deep Sea fra Rolex, en videreudvikling af Sea Dweller, som kan klare at komme ned i en dybde på 3.900 meter. Det er blandt andet det unikke Oyster-stål, som kan gøre dette ur fuldstændig resistent og hårdfør, så det med sin elegance nemt kan klare et hårdt miljø, som havets dybe bund. 

De forskellige specifikationer bag Rolex Sea-Dweller 

Udover at være sikret mod vand i ned til 1.220 meters dybde, har dette ur mange andre specifikationer. Rent teknisk har denne type Rolex-ur en gangreserve på cirka 70 timer. Den har det klassiske ridsefaste safirglas, automatisk selvoptrækning, dato, stop-sekunder for en præcis tidsbestemmelse, det er chokabsorberende, sikker lås, et display med Chromalight som lyser blåt, så det kan ses under vand. Alle ure fra Rolex, inklusiv denne skønne Sea-Dweller, er produceret i Schweiz, og schweiziske komponenter. Hos Rolex bliver det kaldt “the Rolex way”, på grund af deres høje standarder til selve produktionen af uret.

Her hos Swisstime har vi blandt andet ure fra Breitling, Omega og Rolex. Denne Sea Dweller er derfor blot ét af de ure fra Rolex som er en del af vores sortiment. Priserne på typen af ur varierer afhængig af den stil, som du ønsker, og de materialer, som du ønsker. Vi sælger både nye og brugte ure i forskellige prisklasser. Alle ure som kun kommer fra autoriserede forhandlere. Som en ekstra service tilbyder vi også finansiering af dit ur. Hvis din livslange drøm er at dykke med et Rolex Sea Dweller, kan vi derfor hjælpe dig. Vi er også altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål, eller til at guide dig frem til det rette ur, hvis du er i tvivl. Kontakt os gennem vores kontaktformular her på siden, mail eller over telefonen. Du er også velkommen til at komme forbi vores kontor i Aarhus, hvor du kan se vores sortiment og også afhente dit drømmeur fra Rolex.