Rolex Sky-Dweller ure

Rolex Sky-Dweller

326135-2

Pris på forespørgsel

Rolex Sky-Dweller

326938-2

341.400,00 kr.

Pris på forespørgsel

Sky-Dweller

Rolex Sky-Dweller er et af de nyeste skud på stammen hos det ikoniske schweiziske urmageri Rolex. Det kom nemlig først på markedet i 2012. Det første nye ur fra Rolex i hele 20 år. Samtidig er det også et af det mest komplicerede ure som er en del af sortimentet hos Rolex.

5 unikke patenter i Sky-Dweller uret

Hele 14 patenter er i dette ur, for hele fem af dem blev lavet kun for at kunne producere Sky-Dweller. Hos Rolex er dette ur lavet til en verdensborger. Dig som nyder at rejse, hvor du nemt kan bruge flere tidszoner og har din helt egen kalender på dig. Alt sammen i dit ur på dit håndled. Derfor er det et af de mest komplicerede ure fra Rolex, det er til gengæld også et af de mest brugervenlige. Så er du en ægte verdensmand der hopper fra fly til fly og land til land - så bør du klart investere i et eksklusivt, elegant og imponerende Rolex Sky-Dweller.

De forskellige specifikationer bag et Rolex Sky-Dweller 

Hvis vi kigger på det rent tekniske, har et Rolex Sky-Dweller en årlig kalender med dato og måned. Den har en tidszone der viser 24 timer, og en der viser 12 timer. Det er altså to ure i én. Samtidig har dette ur også et COSC-certificeret kronometer, det har en gangreserve på omkring tre dage - 72 timer.

Det har også 40 juveler, en VPH-frekvens på 28.800, det klassiske ridsefrie safirglas, er vandafvisende ned til en dybde på 100 meter og meget mere. Alt dette er lavet og samlet eksklusivt i Schweiz af schweiziske komponenter, som alle andre ure fra Rolex også er. Hos Rolex handler det om at lave et ur “the Rolex way”. Det betyder at lave et urværk med et enormt fokus på de høje Rolex-standarder til produktionen og den gamle, schweiziske tradition for kunsthåndværk og urmageri. Her hos Swisstime har vi fokus på eksklusive ure.

Det betyder, at vi blandt andet har ure fra Breitling, Omega og Rolex. Derfor er uret Rolex Sky-Dweller blot ét af de mange ure, vi har fra Rolex. På Sky-Dweller varierer priserne, afhængigt af hvilket og materiale, du vil have. For at hjælpe dig på vej til dit næste Rolex tilbyder vi finansiering af dit ur.  Har du spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular her på siden, på mail eller på telefonen. Du er altid velkommen til at komme forbi vores kontor i Aarhus, hvor du kan se det dette formidable Rolex Sky-Dweller.