Tudor Heritage Chrono ure

Tudor Heritage Chrono

70330N

38.900,00 kr.

Tudor Heritage Chrono

70330B

39.900,00 kr.

Heritage Chrono

Tudor Watches er af mange urentusiaster verden over beundret og forgudet for deres flagskib af et ur - Black Bay. Men faktisk kan Tudor Watches meget andet end bare det klassiske Black Bay. Her på siden finder man et bredt udvalg af nogle af de flotteste og mest stilrene lanceringer fra det schweiziske urmærker, der har Rolex som ejer. En af disse er det flotte Heritage Chrono ur, som blev lanceret af Tudor Watches tilbage i 2013 på en urmesse i den schweiziske by Basel. 2013 indikerer på mange måder en ny start for Tudor Watches, hvor Heritage Chrono var startskuddet til Tudors udvikling. Efter Heritage Chrono kom Pelagos, Heritage Ranger og mange andre, der senere er gået hen og blevet brandets darlings ved siden af det ikoniske Black Bay. Det ændrer dog ikke på, at Heritage Chrono er et fantastisk stykke håndværk, der virkelig har sin plads i Tudor Watches vifte af visuelt pleasende produkter.

Heritage Chrono er et skridt fremad

Heritage Chrono er på mange måder et skridt fremad for Tudor Watches. Pardoksalt nok fordi, at urproducenten er gået tilbage i tiden og har hentet designs fra brandets storhedstid i 1970’erne. Siden dets lancering i 2013 har Tudor taget mange skridt fremad for at indikere en ny kurs. Man vil tilbage til rødderne og de værdier, der drev Tudor Watches fremad i slutningen af det 20. århundrede. Det har man gjort, først med Heritage Chrono og siden med de andre efterfølgende ure.

Et vintage, æstetisk ur af allerhøjeste kvalitet

Det smukke Tudor Heritage Chrono ur findes hos os i to forskellige modeller. Begge er produceret i rustrit stål med et 42 milimeter urværk. Det er i høj grad inspireret af urets forfader fra 1973/74 og er dermed et meget klassisk ur. Designet er ikke til at sætte en finger på - det er et vintage ur fra øverste hylde hos Tudor Watches med en fantastisk æstetisk profil. Uret kommer med enten sort eller blå-hvid urskive. Den marineblå udgave udmærker sig ydermere ved at have orange tal i selve uret.

Køb Tudor Heritage Chrone hos Swisstime

Hvis man derfor godt kunne tænke sig et Tudor Heritage Chrono i enten blå eller sort, så kan man erhverve sig et eksemplar her på vores side. Vi står altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål og vi kan altid garantere, at du bliver tilfreds med dit køb. Vi har et kæmpe udvalg af eksklusive schweiziske ure, og derfor et ur, der passer til alle præferencer.