Tudor Heritage Ranger ure

Heritage Ranger

Hos Swisstime finder du også Tudor Watches majestætiske ur, Heritage Ranger. I 2014 lancerede de nemlig en ny urserie med netop dette navn, og det har siden været en favorit hos Tudor Watches fans og urentusiaster. Det er nemlig et moderne ur med et udsøgt design, der virkelig skinner igennem. Det er en urserie, der på mange måde understreger de værdier som Tudor Watches har stået for i mange år med deres ure. Som leverandør til både US Navy Seals og det franske militær har Tudor Watches i snart et århundrede været garanter for det stabile, robuste ur med et klassisk schweizisk touch i dets udformning. Heritage Ranger er ingen undtagelse og er et decideret fremragende ur, som man bør overveje, hvis man er på jagt efter et nyt ur.

Forvent det uforventede med Heritage Ranger

Da Tudor Watches i sin tid lancerede Heritage Ranger på den store urmesse i Basel i 2014 var det til stor overraskelse for publikummet. Det var allerede røbet, at der ville komme nyheder fra den schweiziske urproducent, men at det skulle udforme sig i lanceringen af Heritage Ranger-serien, var der ikke mange der så komme. Til gengæld er urentusiaster blev blæst bagover, af det flotte schweiziske ur. Heritage Ranger er et flot design, simpelt ur man bare bliver glad af at have på. Derfor er der mange der ynder at bruge de i alle former for begivenheder. Heritage Ranger egner sig nemlig til både hverdag, fester, arbejde og studiet - uanset hvem man er kan man bære et Heritage Ranger ur fra Tudor Watches. 

Med Heritage Ranger er du klar på eventyr

Nogen kalder Heritage Ranger for en hyldest til Tudor Watches selv, og dets værdier kommer da også virkelig til udtryk i urets design og performance. Det er et klassisk ur, der er beregnet til at tage med på eventyr. Den tager Tudor Watches med tilbage til midten af det forrige århundrede, hvor det var et urbrand for de opdagelsesrejsende og aktive mennesker. Netop dette er Heritage Ranger-serien også et eksempel på.

Fantastiske detajler og et super solidt ur

Selvom de fleste nok tænker på Black Bay, når de hører navnet Tudor Watches, så er Heritage Ranger beviset på, at Tudor kan lave andre fantastiske ure. Hvor Black Bay er Tudors flagskib, tager Heritage Ranger os tilbage i 1960-1970 og har derfor respekt for brandets historie. Det er et ur med fantastisk detaljer, og det er generelt set et super solidt ur som Tudor Watches har lavet i Heritage Ranger-serien. Her på Swisstime kan du bestille det flotte ur, hvis du tænker det er et ur for dig.