Zenith ure

Zenith

Når du som kunde skal vælge et ur er det et valg man ikke skal komme sovende til. At vælge et ur betyder meget og skal gerne blive en del af dig. Derfor betyder det ofte også for mange at de vælger et ur der på en eller anden vis afspejler deres personlighed.

Zenith er et ur mærke af allerhøjeste kvalitet. Og er til dig der er på udkig efter et ur der virkelig fungerer. Et ur du kan have i lang tid og ikke bare som en midlertidig løsning. Zenith blev etableret for mere end 150 år siden og derfor har deres mangeårige erfaring sat sit præg på verdens ur handel. De har været med til at ændre den måde ure blev lavet, men også den funktion som urene har for altid. 

I 1865 opretter Georges Favre-Jacot (blot 22 år på daværende tidspunkt) det der i moderne termer blev til den første ur fabrikant. Han havde forud for sin tid indset at det krævede at alle funktionerne for skabelsen af et velfungerende ur hørte til under samme tid. Urmageri startede altså allerede dengang med at være en kunstform. Og man kunne hele tiden udvikle sig og få nye ideer til at skabe det perfekte ur. Hvilket Zenith stadig gør den dag i dag.

Vi taler om et mærke der har defineret hvad Schweizisk urmageri vil sige, og det har dannet grundstenen for de ur traditioner vi kender den dag i dag. Ved hele tiden at udfordre normerne og kulturene, er det blevet muliggjort at skabe kollektioner som har været forud for deres tid. Der bliver sørget for at holde traditionerne i hævd så vidt som muligt, og derfor bliver der også holdt fast i de ting der fungere ved urene. De ting som kunderne elsker ved Zenith forbliver naturligvis en del af deres image. Dog sørger de hele tiden for at være nytænkende og følge med tiden og putte design elementer på og i deres ure, der skaber muligheden for at tilfredsstille flere mennesker. Der er noget for alle og enhver. Og det er muligt at finde et ur der passer til en hver given lejlighed og personligheds træk.

Zenith blev i 1904 kendt for at være de første til at designe et "Pilot Watch" og har senere hen fået patent på at påføre ordet "pilot" på deres ur skiver. Du har her en enestående mulighed for at anskaffe dig noget mere unikt og noget som kun ejere af et rigtigt originalt Zenith ur har retten til at bære. Den mere moderne Zenith Pilot kollektion bliver ved med at holde fast i den atmosfære der var omkring urene i den tid de først blev designet. På den måde har man valgt at kombinere både de signatur elementer (bestående af foreksempel; store og læsbare ur skiver samt visere og det tydelige retro look). En ekstra bonus ved denne kollektion er muligheden for at kunne bære uret under enhver given lejlighed. Man bliver ikke begrænset af designet og det er meget praktisk at have på. Det er naturligvis også designet efter navnet "Pilot" og derfor forventes det både fra kundes men også fabrikanternes side at det er et velfungerende ur til udendørs aktivitet så vælg som middage eller en dag på kontoret.

Zenith har i modsætningen til den ovenstående kollektion også en kollektion kaldet "Elite". Her er der tale om en rimelig stor kontrast til kollektionen "Pilot Watch". Vi taler nu om en kollektion der er beregnet til de sofistikerede kunder som ønsker et ur der er tidsløst og vil forblive moderne og elegant. Ægte elegance går aldrig af mode og det er kollektionen "Elite" et verdensklasse eksempel på. Den er ganske ydmyg men dog fuld af slående design elementer der uden omsvøb kombinerer det klassiske design sammen med den høje teknologiske kvalitet og udvikling som Zenith som urmager har fået skabt. 

Zenith er ure i særklasse og de er kendte over hele verdenen af en grund. Du skal lede længe efter den samme høje kvalitet som du får her. Du bliver kunde af en ur fabrikant der har haft muligheden for at være en del af den høje klasse og ur branchen af luksus Schweiziske ure. Du kommer til at anskaffe dig et ur der kan klare det meste og som er stærkt og robust, som har en høj materiale kvalitet og som er blevet produceret og designet af nogle af de dygtigste mennesker indenfor deres fag. Du vil som kunde kunne få din drøm indfriet ved at finde det design der passer lige præcis til dig, dit håndled, dine behov og din personlighed. Og du vil udentvivl ikke fortryde dit køb. Uret vil blive en del af dig og dit naturlige outfit. Og du vil have mulighed for at bære det ved en hver given lejlighed.

Så hvis du er en af dem der drømmer om det perfekte ur. Så er du landet det helt rigtige sted.