Ref. IW329005

IWC AQUATIMER “EXPEDITION JACQUES-YVES COUSTEAU”

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille IWC AQUATIMER “EXPEDITION JACQUES-YVES COUSTEAU”, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 42mm
Reference nr. IW329005
År 2019
Stand 7/10

Beskrivelse

IWC Aquatimer udført i stål, med en flot blå sunburst skive og gummirem. Uret fremstår med spor efter dagligt brug og kommer som fuldt sæt med bokse, certifikat, manualer mv. Cool Diver til en fornuftig pris!


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Fi
Filip

Fin pris, højt serviceniveau (testet ifm. fejl på produkt, så retur plus nyt fremsendes, problemfrit), en helt igennem overbevisende oplevelse.Good guys! Anbefalelsesværdigt!

He
Henrik

Swisstime.dk har det helt rigtige forhold mellem service/kvalitet og pris!Mit Omega Aqua Terra blev således efter nogle indledende sms´er og telefonsamtaler med Julian skaffet hjem i løbet af få dage - og det til en pris som ligger godt 20 % under vejledende udsalgspris.Uret blev udleveret og tilpasset på kontoret i Aarhus (Egå).Swisstime.dk får min entydige anbefaling./Henrik

Ja
Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!

An
Anders

Det har været en fornøjelse at handle med swisstime fra første kontakt til gennemførelse af handelen.