Brugte Rolex ure har en helt særlig værdi

Et Rolex ur er originalt og tidløst. Rolex uret vil til enhver tid symbolisere kvalitet, sublim klasse og kyndigt håndelag. Både den moderne og klassiske mand eller kvinde kan bære et Rolex. Hos Swisstime kan du få del i det.

Hvad gør Rolex specielt?

Rolex er et fuldkommen unikt brand. Processen bag urmageriet er eksklusiv, og det er derfor ikke mange, der får lov til at komme bag kulisserne. Ure fra Rolex er specielle, fordi de ikke går på kompromis med kvaliteten og elementerne af luksus i deres produktion. Det er også derfor, det tager et helt år at lave hvert Rolex ur.


Rolex bruger kun det bedste stål

Rolex bruger kun de bedste materialer til deres ure – heriblandt stål af højeste kvalitet.

Stål kommer i mange forskellige typer, former og klasser. De fleste stålure laves på rustfrit stål kaldt 316L. Indtil 2003 brugte Rolex også den slags stål, hvorefter de skiftede stålet ud med 904L stål. 

904L stål er mere resistent over for rust og korrosion. Stålet kan poleres nemmere end de fleste andre ure. 

Hvis 904L stålet er meget bedre, hvorfor bruger alle urmagere så ikke den slags? Svaret er: Det er dyrere at skaffe og sværere at arbejde med. Men dette er Rolex ligeglade med – kun den bedste kvalitet er god nok. Derfor er kvaliteten på vores brugte Rolex ure rigtig høj og vil være det i mange år. 


Rolex laver deres guld in-house

Den er god nok. 24 karats guld sendes til Rolex, og hos Rolex laves det om til 18 karat rosa-, hvid- eller gul guld. 


Historien bag Rolex’ succes

Hvert Rolex ur fortæller en historie. Men også virksomheden bag har en kompleks historie, der kan være med til at forklare, hvorfor de har oplevet den enorme succes, de har.

Grundlæggeren Hans Wilsdorf startede Rolex i London i en alder af kun 24 år. I 1910, fem år efter begyndelsen, blev et Rolex ur det første armbåndsur i verden, der modtog “Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres” – også kendt som det schweiziske certifikat for kronometrisk præcision. 

I 1920 flyttede Rolex til Genève. Siden da har Rolex været førende i udviklingen af urværk på global plan. 


Det skal du vide, før du køber brugte Rolex ure i Aarhus

På grund af Rolex’ enorme status og prestige vil der altid være falske på markedet. Hvis du er klar til at investere i brugte Rolex ure, skal du vide, hvad du bevæger dig ud i. 

Der er mange brugte Rolex ure til salg på tværs af kloden, og mange forsøger også at forfalske urene. Det undgår du med Swisstime som din partner.  

Rolex’ sortiment består blandt andet af følgende modeller:

  • Sea-Dweller
  • Submariner
  • Oysterquartz
  • Datejust
  • GMT-Master

Start med at finde ud af, hvilken model du er interesseret i. Hver model har specifikke egenskaber, som gør, at den adskiller sig fra de andre.


Har du brug for et Rolex i dit liv?

Et brugt Rolex ur er en fantastisk investering. Rolex uret vil du kunne beholde resten af livet, overlevere til næste generation eller videresælge senere. 

Når du køber brugte Rolex ure hos Swisstime, kan du være sikker på, vi tjekker og gennemgår alle ure, inden vi sælger til dig. Ellers får de ikke en plads på vores hjemmeside. 

Få et Rolex for livet. Du skal blot sende en bestilling. Så klarer vi resten.

Læs om andre brugte ure