Ref. IW501002

IWC BIG PILOT’S WATCH EDITION “LE PETIT PRINCE”

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille IWC BIG PILOT’S WATCH EDITION “LE PETIT PRINCE”, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 46.2mm
Reference nr. IW501002
År 2023
Stand 10/10 (Nyt)

Beskrivelse

Det ikoniske Big Pilot fra IWC. Modellen har en flot blå sunburst skive og drives af cal. 52110 med hele 168 timers gangreserve som kan aflæses på skiven. Uret er helt nyt fra 2023 og kommer som fuldt sæt samt med fabriksgaranti. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ha
Hassan

Kan kun være enig med de andre anmeldelser. Har købt en Rolex Submariner Date fra Frederik. Fantastik, professional og troværdig sted at handle. Jeg kan stærke anbefale Swisstime.dk!Bestemt ikke sidste gang jeg handler ur her.

St
Steffen

Fantastisk service, jeg var meget betænkelig ved at købe et så dyrt ur på nettet, men der var ingen problemer, gennem hele handlen modtog jeg mails med hvordan det gik med leveringen. Jeg har ingen betænkeligheder ved at give firmaet top karakter

Ma
Markus

Kan kun anbefales, det var super god service og Swisstime fik skaffet mig Rolex Batman på 2 uger!!! Du kan være helt rolig og sikker at handle med swisstime, det er mit andet købt nu. 😉

Ja
Janus

God kommunikation - hurtigt besvarelse - meget hjælpsom - hurtig afvikling.Alt i alt super service.