Ref. 126600

ROLEX SEA-DWELLER 126600

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille ROLEX SEA-DWELLER 126600, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 43mm
Reference nr. 126600
År 2021
Stand 10/10 (Nyt)

Beskrivelse

Helt nyt eksemplar af den eftertragtede Rolex Sea-Dweller 126600. Uret er fra 9/2021 og kommer som fuldt sæt med bokse, manualer, certifikat, tag mm. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Mi
Michael

Jeg ville egentlig kun have givet 4 stjerne idet leveringen ikke skete som aftalt, men, i realiteten var det ikke Swisstime´s skyld (selvom det var dem som lovede leveringstiden) og de udviste stor service ved og efter handlen, så, 5 det blev. Et andet faktum - uret ville tage ca 7-9 Mdr hos Klarlund - her tog det 2 uger

Ha
Hassan

Kan kun være enig med de andre anmeldelser. Har købt en Rolex Submariner Date fra Frederik. Fantastik, professional og troværdig sted at handle. Jeg kan stærke anbefale Swisstime.dk!Bestemt ikke sidste gang jeg handler ur her.

An
Andreas

Jeg har 2 gange nu bestilt ure gennem Swisstime.dk og de er fremragende til både at give en lækker pris, kommunikere gennem hele købsperioden og bare generelt yde en ekstrem god service! Kan varmt anbefales til alle 😊

Ja
Jan

Meget tilfreds med alt hvad de har foretaget sig vedr min ordre