Ref. 124060

Rolex Submariner 41mm 124060

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Submariner 41mm 124060, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 41mm
Reference nr. 124060
År 2020
Stand 10/10 (Nyt)

Beskrivelse

Nyt eksemplar af den netop lancerede Submariner i 41mm med bokse, tag, certifikat mm. Uret er udført i 904L stål, markeringer og visere i hvidguld samt safirglas og keramisk lynette. Uret drives af cal. 3230 som yder ca. 70 timers gangreserve og præcision på -2/+2 sek. pr. døgn.


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner

Tilfældige referencer

Mo
Morten

Yderst konkurrencedygtig pris og en personlig service udover hvad kunne forventes. Tak.

Bo
Bo

Super god vejledning, professionel service, troværdig sælgere som jeg kan anbefale til enhver.............

da
Dan

Jeg købte mit første nye Rolex hos Swisstime.Må sige jeg har været besværlig, dog har Swisstime ved Julian været forstående, professionel, samt ydet den bedste service.Uret leveret i perfekt stand, hurtigt og nemt. Ingen komplikationer. Kun de bedste anbefalinger herfra!Desuden fulgte han op på min ordre og modtagelse. Det er de færreste der gør det. yderst tilfreds herfra og kan kun anbefale dem til hver lejlighed!

Ja
Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!