Ref. pam00562

Panerai Luminor Base 8 Days 44mm

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Panerai Luminor Base 8 Days 44mm, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Panerai
Ur-kasse 44mm
Reference nr. pam00562
År 2019
Stand 8,5/10

Beskrivelse

Klassisk og æstetisk 44mm PAM udført i titanium. Uret drives af cal. p.5000 med manuelt optræk som yder hele 8 dages gangreserve. Eksemplaret er oprindeligt solgt 11/2019 og fremstår i flot stand med lette brugsspor. Kommer som fuldt sæt med bokse, certifikater, ekstra rem, værktøj mm. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Manuelt optræk
Materialer
  • Titanium

Tilfældige referencer

Tr
Troels

Bestiling og dialog er let og ligetil - prisen er rigtig god.

Ma
Martin

Købte mit første luksus ur hos Julian og Frederik, og alt har bare fungeret upåklageligt. Lige fra min første henvendelse flere måneder før, til afhentning på deres kontor i ÅrhusStemningen på kontoret er yderst behagelig, og de har masser af tid til en hyggelig snak over en kop kaffe. Derudover er de meget behjælpelige, og kan svare på alle ens spørgsmål. Dette er noget de aut. forhandlere kunne lære noget af!Jeg kan varmt anbefale Swiss time, og står jeg en dag, og skal erhverve mig endnu et luksus ur, skriver jeg til Julian og Frederik først

Th
Thux

Købte et Tudor Black Bay gennem Swisstime og alt gik som lovet. Alt lige fra første dialog til uret sad på min hånd, gik som smurt. Servicen er iorden og fik efter 1 måned justeret lidt på lænken, da jeg synes det godt kunne sidde lidt strammere og det ordnede Julian kvit og frit, da det lige passede mig bedst. Kan varmt anbefale Swisstime herfra 😊

Mi
Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.