Hyld Panerais militære rødder med brugte Panerai ure

Gennem sin mere end 100 år lange historie har italiensk-schweiziske Panerai blandt andet grundlagt en urmagerskole, fundet nye grundelementer til urmageri samt forsynet den italienske og tyske flåde med ure. Først i 1993 fik offentligheden lov til at købe de eksklusive ure. Nu har du muligheden for at købe brugte Panerai ure hos Swisstime.

Vælg dit ur ud fra fire forskellige linjer

Panerai er først og fremmest et italiensk mærke. Elementer af den italienske stil har man formået at bevare på trods af mange skift i virksomhedens hierarki. Bærer du et brugt Panerai ur, bærer du også mange års erfaring inden for design og urteknologi på dit håndled. 

Du kan vælge mellem fire linjer, når du køber brugte Panerai ure. Hver linje har særlige kendetegn, men fælles for alle Panerai ure er, at deres design er grandiose og nutidige.

De fire Panerai linjer hedder:

  • Radiomir
  • Luminor
  • Luminor Due
  • Submersible

Radiomir er en hyldest, der referer til Panerais tidligste ure. Urene blev produceret specielt til militæret i 1930’erne. Generelt for Radiomir ure er, at de er store, klassiske og enkle i design.

I 1940’erne begyndte Panerai at bevæge sig væk fra Radiomirs design, da de skabte Luminor. Det var i denne model, de introducerede deres signatur “crown lock” og en ny urkasse, der fik en nutidig opgradering.

Brugte Panerai ure af nyere årgange

Luminor Due-modellen blev lanceret i 2018. Modellen er Panerais svar til de kunder, der gennem mange år har bedt om mindre, mere feminine urkasser. Luminor Due er en af de mest behagelige og nydelige urlinjer fra Panerai.

Submersible er det nyeste skud på stammen fra 2019. Panerai tog deres dykker-dedikerede ure og samlede dem i denne linje for at forenkle deres katalog.


Giovanni Panerais begyndelse i Firenze

I 1860 åbnede Giovanni Panerai sit urmageri på Ponte alle Grazie i Firenze, Italien. Butikken var ikke kun forhandler og værksted: den var også byens første urmagerskole. 

I 1916 skabte Panerai Radiomir, hvilket var et radium-baseret pulver. Pulveret kunne lyse op. Forskellige instrumentbræt og urskiver blev børstet med pulveret for den kongelige, italienske flåde. 

Dengang vidste de ikke, at radium er et af de mest radioaktive, giftige kemiske elementer i hele verden. Panerai har heldigvis fundet en erstatning for grundstoffet, så urskiverne fortsat kan gløde. 


Vi undersøger de brugte Panerai ure i Aarhus

Hos Swisstime sælger vi både nye og brugte ure. Når vi køber et ur fra en privat, sikrer vi selvfølgelig, at de er i god stand, inden vi sætter dem til salg på vores side. Vi gennemgår og tjekker dem, så vi kun sender dig produkter, der er af høj standard. 

Når vi sender dit ur, bliver forsendelsen forsikret. Der er ingen grund til, at du skal bekymre dig om, hvorvidt dit ur når sikkert frem til dig. 


Vil du investere i vaskeægte, italiensk urmageri?

Der er mange fordele ved at investere i brugte Panerai ure. Når du køber brugte Panerai ure hos os, får du produkter, der er af luksuriøs kvalitet til en pris, der ikke får dig til at tabe kæben. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde et ur, du vil investere i. Har du brug for rådgivning, står vi klar.

Læs om andre brugte ure