Ref. PAM00352

Panerai Luminor Marina PAM00352

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Panerai Luminor Marina PAM00352, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Panerai
Ur-kasse 44mm
Reference nr. PAM00352
År 2012
Stand 8/10

Beskrivelse

Super fedt PAM udført i titanium med både original lænke og læderrem. Uret måler 44mm, er med en flot brun skive og drives af Cal. P.9000 som er synligt igennem glas bagkassen. Komplet sæt med bokse, certifikat, papirer, værktøj mv.  Uret har netop fået service hos Panerai i 2022. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Titanium

Tilfældige referencer

Fr
Frederik

Super service!Lækker og hurtig servicering af drengene bag Swisstime. Afgav mit ønske til Julian omkring model mv. og modtog mit ur hurtigt og uden problemer. Anbefaler helt klart at bruge Swisstime til alle andre!

La
Lars

Førsteklasses oplevelse.Prima service og opfølgning,og ikke mindst meget imponerende besparelse.

Mi
Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.

Da
Dan

Swisstime vil jeg anbefale til alle der leder efter nyt ur, jeg fik mit nye ur hjem på kun 4 dage, der blev ydet en hurtig og god service under hele forløbet.