Panerai Panerai Submersible 42mm PAM00683

PAM00683

Vejl. pris

Vores pris

Solgt

Om uret

Mærke Panerai
Ur-kasse 42mm
Reference nr. PAM00683
År 2021
Stand 9/10

Beskrivelse

Panerai Submersible her i 42mm udgaven udført i stål og med keramisk lynette. Uret drives af cal. P.900 som yder 3 dages gangreserve. Fremstår i meget flot stand og kommer som fuldt sæt fra 11/2021 . 


Bestil / køb uret

Vil du bestille Panerai Submersible 42mm PAM00683?
Vi sidder klar til at hjælpe!

Bestil / køb ur

Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!

Thux

Købte et Tudor Black Bay gennem Swisstime og alt gik som lovet. Alt lige fra første dialog til uret sad på min hånd, gik som smurt. Servicen er iorden og fik efter 1 måned justeret lidt på lænken, da jeg synes det godt kunne sidde lidt strammere og det ordnede Julian kvit og frit, da det lige passede mig bedst. Kan varmt anbefale Swisstime herfra 😊

Frederik

Super service!Lækker og hurtig servicering af drengene bag Swisstime. Afgav mit ønske til Julian omkring model mv. og modtog mit ur hurtigt og uden problemer. Anbefaler helt klart at bruge Swisstime til alle andre!

Martin

Der er efterhånden længe imellem god service når man køber noget nu om dage. Det må man i den grad sige at man får hos swisstime. God service fra købet til at man modtager uret og efterfølgende opfølgning på tilfredsheden vedrørende varen. Jeg kan varmt anbefale swisstime.