Ref. 116234

Rolex Datejust 36mm 116234 "Super Jubilee"

65.900,00 kr.

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Datejust 36mm 116234 "Super Jubilee", så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Uret er reserveret

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 36mm
Reference nr. 116234
År 2010
Stand 8/10

Beskrivelse

Klassisk Datejust 36mm ref. 116234 med en flot sølv skive med diamanter samt Jubilee lænke med skjult lås. Uret fremstår i flot stand med kun lette brugsspor. Kommer med Rolex boks, certifikat samt tag med serienummer. 


Tilbehør

  • Boks
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål
  • Hvidgulds lynette

Tilfældige referencer

Ja
Jakob

Købte et Panerai af Julian fra Swisstime. De var under hele forløbet meget professionelle, svarede på mails og var endda så flinke at levere uret i Århus på en lokation efter mit eget valg. Ville ikke tøve med at anbefale Swisstime til andre ur-interesserede i fremtiden!

Ma
Markus

Kan kun anbefales, det var super god service og Swisstime fik skaffet mig Rolex Batman på 2 uger!!! Du kan være helt rolig og sikker at handle med swisstime, det er mit andet købt nu. 😉

Ca
Casper

Super oplevelse. Det ønskede ur blev fundet hurtigt, taget hjem og personligt leveret på kun en uge! Kan klart anbefales! Og uret er i super flot stand trods alderen!

Mo
Morten

Yderst konkurrencedygtig pris og en personlig service udover hvad kunne forventes. Tak.