Ref. 16233

Rolex Datejust 36mm G/S 16233

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Datejust 36mm G/S 16233, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Uret er reserveret

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 36mm
Reference nr. 16233
År 1989
Stand 8/10

Beskrivelse

Rigtig fint Datejust ref. 16233 (L-serie). Uret måler 36mm, er udført i en kombination af guld/stål, med safirglas og drevet af det solide cal. 3135 værk. Ydermere har dette eksemplar en smuk diamant sat jubilæums skive fra Rolex. Uret fremstår med et skarp kasse samt en pæn jubilee lænke og kommer med Rolex etui - Men ellers uden andet tilbehør. 


Tilbehør

  • Ingen tilbehør

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • 18kt. guld
  • Stål

Tilfældige referencer

St
Steffen

Fantastisk service, jeg var meget betænkelig ved at købe et så dyrt ur på nettet, men der var ingen problemer, gennem hele handlen modtog jeg mails med hvordan det gik med leveringen. Jeg har ingen betænkeligheder ved at give firmaet top karakter

Ja
Jan

Meget tilfreds med alt hvad de har foretaget sig vedr min ordre

He
Henrik

Swisstime.dk har det helt rigtige forhold mellem service/kvalitet og pris!Mit Omega Aqua Terra blev således efter nogle indledende sms´er og telefonsamtaler med Julian skaffet hjem i løbet af få dage - og det til en pris som ligger godt 20 % under vejledende udsalgspris.Uret blev udleveret og tilpasset på kontoret i Aarhus (Egå).Swisstime.dk får min entydige anbefaling./Henrik

Ja
Jakob

Købte et Panerai af Julian fra Swisstime. De var under hele forløbet meget professionelle, svarede på mails og var endda så flinke at levere uret i Århus på en lokation efter mit eget valg. Ville ikke tøve med at anbefale Swisstime til andre ur-interesserede i fremtiden!