Rolex Rolex Datejust 41 "Rhodium" 126300

126300

Vejl. pris

Vores pris

Solgt

Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 41mm
Reference nr. 126300
År 2018
Stand 8,5/10

Beskrivelse

Den populære Datejust i 41mm med rhodium skive og Jubilee lænke. Uret drives af Rolex Cal. 3235 som yder omkring 70 timers gangreserve. Uret fremstår i pæn stand med lette brugsspor og er oprindelig solgt i 2018. Kommer som fuldt sæt med bokse, certifikat, manualer og tag. 


Bestil / køb uret

Vil du bestille Rolex Datejust 41 "Rhodium" 126300?
Vi sidder klar til at hjælpe!

Bestil / køb ur

Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.

Emil

Har netop modtaget mit nye ur fra swiss time. Det har været et utroligt nemt og smertefrit forløb, hvor både Julian og Frederik har været ekstremt behjælpelige. Man føler sig i trygge hænder hele vejen frem til modtagelse af varen!Super oplevelse - swisstime.dk kan varmt anbefales!

dan

Jeg købte mit første nye Rolex hos Swisstime.Må sige jeg har været besværlig, dog har Swisstime ved Julian været forstående, professionel, samt ydet den bedste service.Uret leveret i perfekt stand, hurtigt og nemt. Ingen komplikationer. Kun de bedste anbefalinger herfra!Desuden fulgte han op på min ordre og modtagelse. Det er de færreste der gør det. yderst tilfreds herfra og kan kun anbefale dem til hver lejlighed!

Janus

God kommunikation - hurtigt besvarelse - meget hjælpsom - hurtig afvikling.Alt i alt super service.