Ref. 126300

Rolex Datejust 41 "Rhodium" 126300

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Datejust 41 "Rhodium" 126300, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 41mm
Reference nr. 126300
År 2018
Stand 8,5/10

Beskrivelse

Den populære Datejust i 41mm med rhodium skive og Jubilee lænke. Uret drives af Rolex Cal. 3235 som yder omkring 70 timers gangreserve. Uret fremstår i pæn stand med lette brugsspor og er oprindelig solgt i 2018. Kommer som fuldt sæt med bokse, certifikat, manualer og tag. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Fi
Filip

Fin pris, højt serviceniveau (testet ifm. fejl på produkt, så retur plus nyt fremsendes, problemfrit), en helt igennem overbevisende oplevelse.Good guys! Anbefalelsesværdigt!

Ma
Martin

Købte mit første luksus ur hos Julian og Frederik, og alt har bare fungeret upåklageligt. Lige fra min første henvendelse flere måneder før, til afhentning på deres kontor i ÅrhusStemningen på kontoret er yderst behagelig, og de har masser af tid til en hyggelig snak over en kop kaffe. Derudover er de meget behjælpelige, og kan svare på alle ens spørgsmål. Dette er noget de aut. forhandlere kunne lære noget af!Jeg kan varmt anbefale Swiss time, og står jeg en dag, og skal erhverve mig endnu et luksus ur, skriver jeg til Julian og Frederik først

Ja
Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!

Ma
Mads

De har klart min anbefaling. Hurtig og professionel handel 😊