Rolex Rolex Day-Date 40 18kt Everose "Chocolate dial"

228235

Vejl. pris

Vores pris

349.900,00 kr. Bitcoin accepted

Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 228235
År 2022
Stand 10/10 (Nyt)

Beskrivelse

Rolex Day-Date 40 her i en af de mest eftertragtede kombinationer udført i 18kt. Everose guld og med chocolate dial. Uret fremstår i ny stand og kommer som komplet sæt med bokse, certifikat, manualer, tag samt  fabriksgaranti frem til 2027. 


Bestil / køb uret

Vil du bestille Rolex Day-Date 40 18kt Everose "Chocolate dial"?
Vi sidder klar til at hjælpe!

Bestil / køb ur

Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
  • Dag
Materialer
  • 18kt. Everose gold

Tilfældige referencer

Kasper

Jeg kan kun give Frederik og Julian fra Swisstime de varmeste anbefalinger hele vejen igennem. De unge gutter holder et ufatteligt højt serviceniveau og man føler sig velkommen og imødekommet når man henvender sig.Jeg havde mulighed for selv at afhente mit ur i går og hjælpen og tid til spørgsmål og snak bidrog kun yderligere positivt til den i forvejen glimrende service og oplevelse!

Filip

Fin pris, højt serviceniveau (testet ifm. fejl på produkt, så retur plus nyt fremsendes, problemfrit), en helt igennem overbevisende oplevelse.Good guys! Anbefalelsesværdigt!

Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.

Andreas

Jeg har 2 gange nu bestilt ure gennem Swisstime.dk og de er fremragende til både at give en lækker pris, kommunikere gennem hele købsperioden og bare generelt yde en ekstrem god service! Kan varmt anbefales til alle 😊