Ref. 18038

Rolex Day-Date18038

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Day-Date18038, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 36mm
Reference nr. 18038
År 1978
Stand 8,5/10

Beskrivelse

Klassisk og elegant Day-Date fra Rolex i 36mm udgaven.  Uret er en ref.18038 fra ca. 1978 (ser. 5.386xxx) og fremstår i meget flot stand. Kommer som watch only. 


Tilbehør

  • Ingen tilbehør

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
  • Dag
Materialer
  • 18kt. guld

Tilfældige referencer

Th
Thux

Købte et Tudor Black Bay gennem Swisstime og alt gik som lovet. Alt lige fra første dialog til uret sad på min hånd, gik som smurt. Servicen er iorden og fik efter 1 måned justeret lidt på lænken, da jeg synes det godt kunne sidde lidt strammere og det ordnede Julian kvit og frit, da det lige passede mig bedst. Kan varmt anbefale Swisstime herfra 😊

Ha
Hassan

Kan kun være enig med de andre anmeldelser. Har købt en Rolex Submariner Date fra Frederik. Fantastik, professional og troværdig sted at handle. Jeg kan stærke anbefale Swisstime.dk!Bestemt ikke sidste gang jeg handler ur her.

Ma
Martin

Super service fra start til slut - anbefalelsesværdig!

Ja
Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!