Ref. 116520

Rolex Daytona 116520 - Dansk AD

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Daytona 116520 - Dansk AD, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 116520
År 2015

Beskrivelse

Flot eksemplar af den udgåede og meget eftertragtede Daytona 116520. Modellen er med sort Chomalight skive og 'ROLEXROLEX' indgraveret i rehaut. Oprindeligt solgt i 2015 fra dansk AD kort tid før den udgik.  Komplet sæt med bokse, manual, certifikat, tags samt original købskvittering - Oplagt investeringsur!


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Kronograf
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ja
Jakob

Købte et Panerai af Julian fra Swisstime. De var under hele forløbet meget professionelle, svarede på mails og var endda så flinke at levere uret i Århus på en lokation efter mit eget valg. Ville ikke tøve med at anbefale Swisstime til andre ur-interesserede i fremtiden!

Fi
Filip

Fin pris, højt serviceniveau (testet ifm. fejl på produkt, så retur plus nyt fremsendes, problemfrit), en helt igennem overbevisende oplevelse.Good guys! Anbefalelsesværdigt!

Tr
Troels

Bestiling og dialog er let og ligetil - prisen er rigtig god.

La
Lars

Jeg købte 2 ure af Swisstime før jul og hele forløbet gik helt uden problemer - Det er naturligvis lidt af et sats, at købe uden om en af de store butikker, men til dem der har det på samme måde, vil jeg bare sig - du er i helt trygge hænder hos Julian & Co. Den lokale Rolex-forhandler har meget at lære på den front. De unge fyre hos Swisstime fortjener succes, ene og alene pga deres engagement og passion, som de gerne deler ud af. Og ja, så er der lidt penge at spare, og det gør jo ikke noget😊