Ref. 116503

Rolex Daytona G/S 116503 - Dansk AD

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Daytona G/S 116503 - Dansk AD, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 116503
År 2019
Stand 9/10

Beskrivelse

Rolex Daytona udført i stål og 18kt. guld med den smukke champagne skive. Uret er oprindeligt solgt fra dansk AD i 2019 og fremstår i meget flot stand. Kommer som komplet sæt med bokse, certifikat, manualer, tag samt fabriksgaranti frem til 2024. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Kronograf
Materialer
  • Stål
  • 18kt. guld

Tilfældige referencer

Ma
Martin

Super service fra start til slut - anbefalelsesværdig!

Ka
Kasper

Jeg kan kun give Frederik og Julian fra Swisstime de varmeste anbefalinger hele vejen igennem. De unge gutter holder et ufatteligt højt serviceniveau og man føler sig velkommen og imødekommet når man henvender sig.Jeg havde mulighed for selv at afhente mit ur i går og hjælpen og tid til spørgsmål og snak bidrog kun yderligere positivt til den i forvejen glimrende service og oplevelse!

Ja
Jan

Meget tilfreds med alt hvad de har foretaget sig vedr min ordre

Ke
Kenneth

God tid til en snak om den verden man har bevæget sig ind som nybegynder. Mærker hurtigt at det er en passion som de brænder for, med villighed til at hjælpe med at træffe det rigtige valg.Kun stor ros herfra, og er bestemt klar til at handle hos Swisstime en anden gang.5 stjerner uden tvivl.....