Ref. 14270

Rolex Explorer 14270

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Explorer 14270, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 36mm
Reference nr. 14270
År 1998
Stand 8/10

Beskrivelse

Flot eksemplar Rolex Explorer i 36mm udgaven. Uret er en U-serie solgt i 1998 og kommer med bokse, certifikat samt AD servicepapir. Skiven er tritium men visere er luminova (skiftet ved service). 


Tilbehør

  • Boks
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ma
Mads

Havde en storartet oplevelse fra første kontakt til, jeg stod med mit nye ur i hånden. Der var ikke en finger at sætte på forløbet, hvor Julian og co. leverede glimrende kundeservice. Og uret. Det er lige så fantastisk som forventet...

He
Henrik

Swisstime.dk har det helt rigtige forhold mellem service/kvalitet og pris!Mit Omega Aqua Terra blev således efter nogle indledende sms´er og telefonsamtaler med Julian skaffet hjem i løbet af få dage - og det til en pris som ligger godt 20 % under vejledende udsalgspris.Uret blev udleveret og tilpasset på kontoret i Aarhus (Egå).Swisstime.dk får min entydige anbefaling./Henrik

Se
Sebastian

Der var rigtig god service fra start til slut.Flinke og kompetente gutter, håber de kan hjælpe mig igen næste gang jeg skal handle ur.

Ja
Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!