Ref. 16750

Rolex GMT-Master 16750

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex GMT-Master 16750, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 16750
År 1980
Stand 8/10

Beskrivelse

Fin Rolex GMT-Master 16750 fra ca. 1980 (serienr. 6179xxx). Uret har tidligere været poleret men fremstår i fin stand og kommer på en nyere 78360/580 Oyster lænke med let stræk. Modellen er en overgangsmodel, så den byder på quick-set dato men stadig med det charmerende plexiglas. Flot mat Mk2 skive med matchende tritium visere. Kommer med Rolex service etui samt RSC kort fra 2022. 


Tilbehør

  • Ingen tilbehør

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • GMT
  • Quick set dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Pe
Per

Service helt i top. God personlig betjening helt til uret sidder på håndleddet.

An
Andreas

Jeg har 2 gange nu bestilt ure gennem Swisstime.dk og de er fremragende til både at give en lækker pris, kommunikere gennem hele købsperioden og bare generelt yde en ekstrem god service! Kan varmt anbefales til alle 😊

Ja
Jakob

Købte et Panerai af Julian fra Swisstime. De var under hele forløbet meget professionelle, svarede på mails og var endda så flinke at levere uret i Århus på en lokation efter mit eget valg. Ville ikke tøve med at anbefale Swisstime til andre ur-interesserede i fremtiden!

Se
Sebastian

Super behagelig at handle med.