Ref. 16753

Rolex GMT-Master 16753

89.900,00 kr.

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex GMT-Master 16753, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 16753
År 1982
Stand 8/10

Beskrivelse

Flot Rolex GMT Master 16753 udført i G/S fra 1982 (serienr. 7230xxx)  Uret fremstår med en tyk og skarp kasse samt sjælden og periodekorrekt 62523 jubilee lænke stemplet G (1982) med let stræk. Modellen er en overgangsmodel, så den byder på quick-set dato men stadig med det charmerende plexiglas. Meget flot "nipple dial" med matchende tritium visere. 


Tilbehør

  • Boks

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato med quick set
  • GMT
Materialer
  • Stål
  • Guld

Tilfældige referencer

Ma
Martin

Købte mit første luksus ur hos Julian og Frederik, og alt har bare fungeret upåklageligt. Lige fra min første henvendelse flere måneder før, til afhentning på deres kontor i ÅrhusStemningen på kontoret er yderst behagelig, og de har masser af tid til en hyggelig snak over en kop kaffe. Derudover er de meget behjælpelige, og kan svare på alle ens spørgsmål. Dette er noget de aut. forhandlere kunne lære noget af!Jeg kan varmt anbefale Swiss time, og står jeg en dag, og skal erhverve mig endnu et luksus ur, skriver jeg til Julian og Frederik først

Fi
Filip

Fin pris, højt serviceniveau (testet ifm. fejl på produkt, så retur plus nyt fremsendes, problemfrit), en helt igennem overbevisende oplevelse.Good guys! Anbefalelsesværdigt!

An
Anders

Det har været en fornøjelse at handle med swisstime fra første kontakt til gennemførelse af handelen.

Mu
Mushtaba

Flinke drenge og god service. Der var 3-4 ugers vente tid på uret, men de fik den hjem indenfor 1 uge.