Ref. 116710LN

Rolex GMT Master II 116710LN

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex GMT Master II 116710LN, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 116710LN
Ã…r 2017
Stand 9/10

Beskrivelse

Den udgÃ¥ede GMT Master II med sort keramisk lynette, Oyster lænke og Chromalight lume. Uret fremstÃ¥r i rigtig flot stand og kommer som fuldt sæt med bokse, manualer, certifikat samt begge tags. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • GMT
  • Dato
Materialer
  • StÃ¥l

Tilfældige referencer

Mi
Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.

Fi
Filip

Fin pris, højt serviceniveau (testet ifm. fejl på produkt, så retur plus nyt fremsendes, problemfrit), en helt igennem overbevisende oplevelse.Good guys! Anbefalelsesværdigt!

Ma
Martin

Købte mit første luksus ur hos Julian og Frederik, og alt har bare fungeret upåklageligt. Lige fra min første henvendelse flere måneder før, til afhentning på deres kontor i ÅrhusStemningen på kontoret er yderst behagelig, og de har masser af tid til en hyggelig snak over en kop kaffe. Derudover er de meget behjælpelige, og kan svare på alle ens spørgsmål. Dette er noget de aut. forhandlere kunne lære noget af!Jeg kan varmt anbefale Swiss time, og står jeg en dag, og skal erhverve mig endnu et luksus ur, skriver jeg til Julian og Frederik først

He
Henrik

Swisstime.dk har det helt rigtige forhold mellem service/kvalitet og pris!Mit Omega Aqua Terra blev således efter nogle indledende sms´er og telefonsamtaler med Julian skaffet hjem i løbet af få dage - og det til en pris som ligger godt 20 % under vejledende udsalgspris.Uret blev udleveret og tilpasset på kontoret i Aarhus (Egå).Swisstime.dk får min entydige anbefaling./Henrik