Ref. 16600

Rolex Sea-Dweller 16600 "Swiss Only"

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Sea-Dweller 16600 "Swiss Only", så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 16600
År 1999
Stand 8/10

Beskrivelse

Klassisk 5-cifret Sea-Dweller fra Rolex med en pæn skarp kasse, lænke med kun let stræk og drevet af det bundsolide cal. 3135 værk. Uret er med "Swiss Only" skive og kommer med bokse, certifikat, manualer mv. Et rigtigt toolwatch som er klar til at komme på armen! 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ja
Jan

Tak igen til Frederik og Julian for en rigtig god handel. Alt fungerede nemt og upåklageligt.

Mi
Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.

He
Henrik

Swisstime.dk har det helt rigtige forhold mellem service/kvalitet og pris!Mit Omega Aqua Terra blev således efter nogle indledende sms´er og telefonsamtaler med Julian skaffet hjem i løbet af få dage - og det til en pris som ligger godt 20 % under vejledende udsalgspris.Uret blev udleveret og tilpasset på kontoret i Aarhus (Egå).Swisstime.dk får min entydige anbefaling./Henrik

Pe
Per

Service helt i top. God personlig betjening helt til uret sidder på håndleddet.