Ref. 116660

Rolex Sea-Dweller Deepsea 116660

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Sea-Dweller Deepsea 116660, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 44mm
Reference nr. 116660
År 2015
Stand 9/10

Beskrivelse

Stor og rå dykkerklokke fra Rolex som er vandtæt til hele 3900 meter.  Her et meget flot eksemplar, som ikke har fået meget armtid siden det blev solgt fra ny hos os i 2015. Fuldt sæt med bokse, papirer, certifikat, tag mm. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ja
Jakob

Købte et Panerai af Julian fra Swisstime. De var under hele forløbet meget professionelle, svarede på mails og var endda så flinke at levere uret i Århus på en lokation efter mit eget valg. Ville ikke tøve med at anbefale Swisstime til andre ur-interesserede i fremtiden!

Ma
Martin

Der er efterhånden længe imellem god service når man køber noget nu om dage. Det må man i den grad sige at man får hos swisstime. God service fra købet til at man modtager uret og efterfølgende opfølgning på tilfredsheden vedrørende varen. Jeg kan varmt anbefale swisstime.

Ma
Martin

Købte mit første luksus ur hos Julian og Frederik, og alt har bare fungeret upåklageligt. Lige fra min første henvendelse flere måneder før, til afhentning på deres kontor i ÅrhusStemningen på kontoret er yderst behagelig, og de har masser af tid til en hyggelig snak over en kop kaffe. Derudover er de meget behjælpelige, og kan svare på alle ens spørgsmål. Dette er noget de aut. forhandlere kunne lære noget af!Jeg kan varmt anbefale Swiss time, og står jeg en dag, og skal erhverve mig endnu et luksus ur, skriver jeg til Julian og Frederik først

Ma
Markus

Kan kun anbefales, det var super god service og Swisstime fik skaffet mig Rolex Batman på 2 uger!!! Du kan være helt rolig og sikker at handle med swisstime, det er mit andet købt nu. 😉