Rolex Rolex Submariner 114060 "Mint"

114060

Vejl. pris

Vores pris

99.900,00 kr. Bitcoin accepted

Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 114060
År 2019
Stand 99%

Beskrivelse

Den nu udgåede 40mm Submariner med maxi-kasse, hvidgulds markører og visere samt safirglas og keramisk lynette.  Eksemplaret her er ubrugt og har været gemt væk siden det oprindeligt blev solgt hos Rolex AD i 2019. Uret kommer som fuldt sæt med bokse, manualer, certifikat, tag samt fabriksgaranti frem til 2024. Et perfekt sæt til den kræsne samler.  


Bestil / køb uret

Vil du bestille Rolex Submariner 114060 "Mint"?
Vi sidder klar til at hjælpe!

Bestil / køb ur

Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Dan

Swisstime vil jeg anbefale til alle der leder efter nyt ur, jeg fik mit nye ur hjem på kun 4 dage, der blev ydet en hurtig og god service under hele forløbet.

Kasper

Jeg kan kun give Frederik og Julian fra Swisstime de varmeste anbefalinger hele vejen igennem. De unge gutter holder et ufatteligt højt serviceniveau og man føler sig velkommen og imødekommet når man henvender sig.Jeg havde mulighed for selv at afhente mit ur i går og hjælpen og tid til spørgsmål og snak bidrog kun yderligere positivt til den i forvejen glimrende service og oplevelse!

Martin

Købte mit første luksus ur hos Julian og Frederik, og alt har bare fungeret upåklageligt. Lige fra min første henvendelse flere måneder før, til afhentning på deres kontor i ÅrhusStemningen på kontoret er yderst behagelig, og de har masser af tid til en hyggelig snak over en kop kaffe. Derudover er de meget behjælpelige, og kan svare på alle ens spørgsmål. Dette er noget de aut. forhandlere kunne lære noget af!Jeg kan varmt anbefale Swiss time, og står jeg en dag, og skal erhverve mig endnu et luksus ur, skriver jeg til Julian og Frederik først

Jan

Tak igen til Frederik og Julian for en rigtig god handel. Alt fungerede nemt og upåklageligt.