Ref. 114060

Rolex Submariner 114060 "Mint"

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Submariner 114060 "Mint", så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 114060
År 2019
Stand 99%

Beskrivelse

Den nu udgåede 40mm Submariner med maxi-kasse, hvidgulds markører og visere samt safirglas og keramisk lynette.  Eksemplaret her er ubrugt og har været gemt væk siden det oprindeligt blev solgt hos Rolex AD i 2019. Uret kommer som fuldt sæt med bokse, manualer, certifikat, tag samt fabriksgaranti frem til 2024. Et perfekt sæt til den kræsne samler.  


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Bo
Bo

Super god vejledning, professionel service, troværdig sælgere som jeg kan anbefale til enhver.............

Ha
Hassan

Kan kun være enig med de andre anmeldelser. Har købt en Rolex Submariner Date fra Frederik. Fantastik, professional og troværdig sted at handle. Jeg kan stærke anbefale Swisstime.dk!Bestemt ikke sidste gang jeg handler ur her.

Ke
Kenneth

God tid til en snak om den verden man har bevæget sig ind som nybegynder. Mærker hurtigt at det er en passion som de brænder for, med villighed til at hjælpe med at træffe det rigtige valg.Kun stor ros herfra, og er bestemt klar til at handle hos Swisstime en anden gang.5 stjerner uden tvivl.....

Se
Sebastian

Der var rigtig god service fra start til slut.Flinke og kompetente gutter, håber de kan hjælpe mig igen næste gang jeg skal handle ur.