Ref. 116610LN

Rolex Submariner 116610LN

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Submariner 116610LN, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 116610LN
År 2017
Stand 9/10

Beskrivelse

Rolex Submariner 116610LN (40mm) fra 2017. Uret fremstår i rigtig flot stand og kommer med bokse, manualer, certifikat mm. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ma
Mads

Havde en storartet oplevelse fra første kontakt til, jeg stod med mit nye ur i hånden. Der var ikke en finger at sætte på forløbet, hvor Julian og co. leverede glimrende kundeservice. Og uret. Det er lige så fantastisk som forventet...

La
Lars

Jeg købte 2 ure af Swisstime før jul og hele forløbet gik helt uden problemer - Det er naturligvis lidt af et sats, at købe uden om en af de store butikker, men til dem der har det på samme måde, vil jeg bare sig - du er i helt trygge hænder hos Julian & Co. Den lokale Rolex-forhandler har meget at lære på den front. De unge fyre hos Swisstime fortjener succes, ene og alene pga deres engagement og passion, som de gerne deler ud af. Og ja, så er der lidt penge at spare, og det gør jo ikke noget😊

Ka
Kasper

Jeg kan kun give Frederik og Julian fra Swisstime de varmeste anbefalinger hele vejen igennem. De unge gutter holder et ufatteligt højt serviceniveau og man føler sig velkommen og imødekommet når man henvender sig.Jeg havde mulighed for selv at afhente mit ur i går og hjælpen og tid til spørgsmål og snak bidrog kun yderligere positivt til den i forvejen glimrende service og oplevelse!

Ha
Hans-Henrik

Helt igennem super god behandling fra Swisstime.dk kan kun anbefale dem.Hans-Henrik Nielsen