Ref. 14060

Rolex Submariner 14060

62.900,00 kr.

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Submariner 14060, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 14060
År 1996
Stand 8/10

Beskrivelse

Klassisk Rolex Submariner ref. 14060 uden dato. Uret er en T-serie fra 1996 og fremstår i flot stand med en skarp kasse samt lænke kun med let stræk. Kommer med bokse, certifikat og manualer. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Stål
Materialer
  • Automatisk optræk

Tilfældige referencer

Ja
Jan

Tak igen til Frederik og Julian for en rigtig god handel. Alt fungerede nemt og upåklageligt.

Pe
Per

Service helt i top. God personlig betjening helt til uret sidder på håndleddet.

La
Lars

Jeg købte 2 ure af Swisstime før jul og hele forløbet gik helt uden problemer - Det er naturligvis lidt af et sats, at købe uden om en af de store butikker, men til dem der har det på samme måde, vil jeg bare sig - du er i helt trygge hænder hos Julian & Co. Den lokale Rolex-forhandler har meget at lære på den front. De unge fyre hos Swisstime fortjener succes, ene og alene pga deres engagement og passion, som de gerne deler ud af. Og ja, så er der lidt penge at spare, og det gør jo ikke noget😊

Fr
Frederik

Super service!Lækker og hurtig servicering af drengene bag Swisstime. Afgav mit ønske til Julian omkring model mv. og modtog mit ur hurtigt og uden problemer. Anbefaler helt klart at bruge Swisstime til alle andre!