Ref. 16610

Rolex Submariner 16610 "2024 service"

65.900,00 kr.

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Submariner 16610 "2024 service", så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 16610
År 2000
Stand 8/10

Beskrivelse

Klassisk 40mm Submariner ref.16610 med det bundsolide cal. 3135 værk. Eksemplaret er en P-serie fra 2000 og fremstår i rigtig flot stand med en skarp kasse samt Oyster lænke med meget lidt stræk. Uret har netop fået service 4/2024 og kommer med bokse, certifikat og manual. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ma
Martin

Super service fra start til slut - anbefalelsesværdig!

Mi
Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.

Th
Thux

Købte et Tudor Black Bay gennem Swisstime og alt gik som lovet. Alt lige fra første dialog til uret sad på min hånd, gik som smurt. Servicen er iorden og fik efter 1 måned justeret lidt på lænken, da jeg synes det godt kunne sidde lidt strammere og det ordnede Julian kvit og frit, da det lige passede mig bedst. Kan varmt anbefale Swisstime herfra 😊

Pe
Per

Service helt i top. God personlig betjening helt til uret sidder på håndleddet.