Ref. 16610LV

Rolex Submariner 16610LV "Kermit"

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Submariner 16610LV "Kermit", så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 16610LV
År 2007
Stand 8/10

Beskrivelse

Den eftertragtede Rolex Submariner i 50 års jubilæums modellen "Kermit" med grøn lynette og maxi-skive. Uret er en M-serie fra ca. 2007 og fremstår i pæn stand med lidt almindelige brugsspor - Netop fået komplet eftersyn 6/2023 og kommer med boks og manual. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

An
Anders

Det har været en fornøjelse at handle med swisstime fra første kontakt til gennemførelse af handelen.

da
Dan

Jeg købte mit første nye Rolex hos Swisstime.Må sige jeg har været besværlig, dog har Swisstime ved Julian været forstående, professionel, samt ydet den bedste service.Uret leveret i perfekt stand, hurtigt og nemt. Ingen komplikationer. Kun de bedste anbefalinger herfra!Desuden fulgte han op på min ordre og modtagelse. Det er de færreste der gør det. yderst tilfreds herfra og kan kun anbefale dem til hver lejlighed!

Ca
Casper

Super oplevelse. Det ønskede ur blev fundet hurtigt, taget hjem og personligt leveret på kun en uge! Kan klart anbefales! Og uret er i super flot stand trods alderen!

Ma
Marco

Havde en uhyr god “oplevelse” med swisstime.dk.... Anbefales