Ref. 114060

Rolex Submariner 'No Date' 114060

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Submariner 'No Date' 114060, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 114060
År 2019
Stand 9/10

Beskrivelse

Den nu udgåede og meget eftertragtede Submariner uden dato i 40mm. Uret er udført i 904L stål, med keramisk lynette og drives af Rolex cal. 3130. Uret er i rigtig flot stand med meget få brugsspor. Kommer med boks og certifikat. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Vandtæt 30 ATM
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ma
Marco

Havde en uhyr god “oplevelse” med swisstime.dk.... Anbefales

Bo
Bo

Super god vejledning, professionel service, troværdig sælgere som jeg kan anbefale til enhver.............

Fr
Frederik

Super service!Lækker og hurtig servicering af drengene bag Swisstime. Afgav mit ønske til Julian omkring model mv. og modtog mit ur hurtigt og uden problemer. Anbefaler helt klart at bruge Swisstime til alle andre!

Ma
Martin

Købte mit første luksus ur hos Julian og Frederik, og alt har bare fungeret upåklageligt. Lige fra min første henvendelse flere måneder før, til afhentning på deres kontor i ÅrhusStemningen på kontoret er yderst behagelig, og de har masser af tid til en hyggelig snak over en kop kaffe. Derudover er de meget behjælpelige, og kan svare på alle ens spørgsmål. Dette er noget de aut. forhandlere kunne lære noget af!Jeg kan varmt anbefale Swiss time, og står jeg en dag, og skal erhverve mig endnu et luksus ur, skriver jeg til Julian og Frederik først