Ref. 126621

ROLEX YACHT-MASTER 40 126621

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille ROLEX YACHT-MASTER 40 126621, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 126621
År 2021
Stand 100% (Nyt med folie)

Beskrivelse

Helt nyt eksemplar Yacht Master 40mm med den flotte "chocolate dial". Uret er udført i stål / 18kt. Everose og drives af Rolex cal. 3235 med hele 70 timers gangreserve. Uret er stadig i folie og kommer som fuldt sæt med fabriksgaranti frem til 2026.


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål
  • 18ct. Everose gold

Tilfældige referencer

Ma
Mads

De har klart min anbefaling. Hurtig og professionel handel 😊

Ha
Hassan

Kan kun være enig med de andre anmeldelser. Har købt en Rolex Submariner Date fra Frederik. Fantastik, professional og troværdig sted at handle. Jeg kan stærke anbefale Swisstime.dk!Bestemt ikke sidste gang jeg handler ur her.

La
Lars

Jeg købte 2 ure af Swisstime før jul og hele forløbet gik helt uden problemer - Det er naturligvis lidt af et sats, at købe uden om en af de store butikker, men til dem der har det på samme måde, vil jeg bare sig - du er i helt trygge hænder hos Julian & Co. Den lokale Rolex-forhandler har meget at lære på den front. De unge fyre hos Swisstime fortjener succes, ene og alene pga deres engagement og passion, som de gerne deler ud af. Og ja, så er der lidt penge at spare, og det gør jo ikke noget😊

Bo
Bo

Super god vejledning, professionel service, troværdig sælgere som jeg kan anbefale til enhver.............